RTX 5090 Asus Rog Astral 266.999 Bin TL Amazon 9 Taksit

Yurt dışında bile 5 bin euro üzeri olmadı mı ? Ben mi yanlış hatırlıyorum eski zamanlara göre bence gayet makul alıyoruz bir çok şeyi 6-9 ay taksitle hemde
5500 euro oldu min fiyat, abd de 5000 dolar altı (vergi dahil) 5090 kalmadı.

Zaten bu fiyatta son iskontolu stoktan kalandı, geçen hafta 200 den ve 230 dan astral satıldı amazonda.

1 haftadır 5090 arıyorum sarı sitede kasa içinde bile alsan 350 ye dayandı alt limit.

Tek satanlar zaten peşin 240 dan aşağı kartı vermiyor

O yüzden söylediğinde haklısın, fiyat avantajı vardı

yemişler :kekw: gerçi beklendik bir şey 2 binden 5 bine fırladı fiyatı, rtx 6000 de 5 binden 9 bine fırladı.

Martta 104k'ya sıfır inno3d 5090 almıştım hayatimin yatirimini yapmisim.

Mart ayında elimde kapalı kutu Inno3D RTX5090 X3 OC vardı o zamanlar piyasasının yükseleceğini bildiğim halde yine de daha az riskli diye gittim 2.elde 150K ya satıp tanesi 47.800 TL den 3 tane ziynet altın aldım. Normal şartlarda herhangi birine RTX5090 mı yoksa altın mı daha yatırımlık desen aklı olan herkes altın der.

Neyse özetle şuan o aldığım 3 ziyneti kuyumcuya satınca ortalama 135K anca ediyor, RTX5090 elimde kapalı kutu şekilde kalsaydı ölünün ölüsü 200K ya alıcı çıkardı.

Şuan ortalama zararım 60-65K.

Mart ayında elimde kapalı kutu Inno3D RTX5090 X3 OC vardı o zamanlar piyasasının yükseleceğini bildiğim halde yine de daha az riskli diye gittim 2.elde 150K ya satıp tanesi 47.800 TL den 3 tane ziynet altın aldım. Normal şartlarda herhangi birine RTX5090 mı yoksa altın mı daha yatırımlık desen aklı olan herkes altın der.

Neyse özetle şuan o aldığım 3 ziyneti kuyumcuya satınca ortalama 135K anca ediyor, RTX5090 elimde kapalı kutu şekilde kalsaydı ölünün ölüsü 200K ya alıcı çıkardı.

Şuan ortalama zararım 60-65K.
kimse tahmin edemez ki fiyatların bu kadar dalgalanacağını, normalde o kartın üretiminde emeği geçen her firmanın hisseleri %40-%50 çakıldı bir nvidia direniyor işte.

Yazık eğer sadece oyun için bu paraları veriyorlarsa bu karta, o paraya güzel bir motor yada hallice bir araç alınabilir, gerçekten çok saçma bir seviyede fiyatlar ve bunu sıcak fırsat diye lanse ediyorsunuz.

Yazık eğer sadece oyun için bu paraları veriyorlarsa bu karta, o paraya güzel bir motor yada hallice bir araç alınabilir, gerçekten çok saçma bir seviyede fiyatlar ve bunu sıcak fırsat diye lanse ediyorsunuz.
Yani şu an kartı cloud AI da kiralayıp bilgisayarını açık bırakarak saatte 0.50$ kazanabiliyorsun, elektrik masrafı da bizim ülkemizde kurtarıyor. Tr de kartları bir yandan bu yüzden topluyorlardı kartları birleştirip çalıştırıyorlar. 4-5 ay önce 100-120 den kurulan sistemler güzel de gelir getiriyor

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Yani şu an kartı cloud AI da kiralayıp bilgisayarını açık bırakarak saatte 0.50$ kazanabiliyorsun, elektrik masrafı da bizim ülkemizde kurtarıyor. Tr de kartları bir yandan bu yüzden topluyorlardı kartları birleştirip çalıştırıyorlar. 4-5 ay önce 100-120 den kurulan sistemler güzel de gelir getiriyor

Sadece 5090'ı mı kiralayabiliyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,197
Üyeler
202,537
Son üye
bedocontact
Geri