30 Bin TL Ye Televizyon Önerisi

mr.ayano0

80+
Reaksiyon skoru
220
Bütçe
30000
Dostlar selamlar 7 yıldır kullandığımız 43 inchlik vestel televizyon dün bozuldu yeni bir televizyon arayışındayım ama kafam çok karışık ne kadar bütçelere çıkmalıyım ne marka almalıyım bir fikrim yok.
55 inch büyüklük yeter gibi önerilerinizi bekliyorum bir akıl verin lütfen :)

Bunu gördüm ama 1 hafta önce 24 k olması içimi acıtıyor 28 k da verilir mi daha alternatifleri var mı eski tv miz çok dandik olduğu için ne kullansak harika gelecektir diye düşünüyorum ama almışken de uzunca bir süre götürmesini istiyorum ne dersiniz
Bu fiyatlara alınacak en ideal tv hocam

Bunu gördüm ama 1 hafta önce 24 k olması içimi acıtıyor 28 k da verilir mi daha alternatifleri var mı eski tv miz çok dandik olduğu için ne kullansak harika gelecektir diye düşünüyorum ama almışken de uzunca bir süre götürmesini istiyorum ne dersiniz
Hayırlı olsun hocam, uydu yayınları görüntüsu pek iyi degil, görüntü işlemesi olmadığından dolayı ama dijital platformlarında film dizi için idare eder, sesi iyi olduğu belirtilmiş, fiyatina göre fena degil bütçesi kistli olanlarca tercih edebilecek bi Tv.

Hayırlı olsun hocam, uydu yayınları görüntüsu pek iyi degil, görüntü işlemesi olmadığından dolayı ama dijital platformlarında film dizi için idare eder, sesi iyi olduğu belirtilmiş, fiyatina göre fena degil bütçesi kistli olanlarca tercih edebilecek bi Tv.
Alakası yok desem abartı olacak fakat kuzenim 55 inç ve 65 inç modelini aldı ikisinden de memnun arada ki fark subwoofer kalitesi sanırım , bende kendi gözümle uydu yayınlarını izlediğimde kaliteli geldi bana.

Alakası yok desem abartı olacak fakat kuzenim 55 inç ve 65 inç modelini aldı ikisinden de memnun arada ki fark subwoofer kalitesi sanırım , bende kendi gözümle uydu yayınlarını izlediğimde kaliteli geldi bana.
Alakası var hocam, bi c6k veya iffalcon u95a izleyince aradaki farki görebilirsiniz.
Nextstar da görüntü işlemcisi yok, her şeyi mediatek 9612-9618 e bırakmışlar.
Bu Tv yi kullanan bir cok kişi uydu yayınları görüntü renklerinin beğenmedikleri yazmışlar. Görüntü işleme de ayri bir maliyeti tabi. Bu Tv bütçe dostu, cok fazla birsey beklemeyecek bi Tv.
144 hz ile 60 arasındaki tek fark hz farkı 🙂
Kontrast, parlaklık, ses, güç tüketimi ayni...576 zone dediklerine pek bakmayın derim, şeffaflik olmadığını düşünüyorum, nedenide bu Tv üreticisi Çinli Ktc firmasının 65I modelinin özelliklerinde yapıyor.
576 zone olan seride 600-2000 nit parlaklik verisi var.
128 zone olan serisinde 400-800 nit parlaklik verisi var.

Kral bizim eski TV 43 inchlik 1080p olan 8 yıllık bi TV olduğu için ne alsak güzel görünür gibi geliyor bana yine de eyvallah aldık bı kere pişman olmayız inşallah

Kral bizim eski TV 43 inchlik 1080p olan 8 yıllık bi TV olduğu için ne alsak güzel görünür gibi geliyor bana yine de eyvallah aldık bı kere pişman olmayız inşallah
Pişman olacağını düşünüyorsan iade hakkı veriyorlar hocam , gelmeden iade et arkadaşın dediğini al.

Geri