ErdemAbiGf
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 279
Beyler bu sistemi yapma olsaığım var mı olur mu sizce?
Hayalim hocam şuan bunu yapmayı düşünüyorum ama bu şekil de nasıl yapcam bılmıyom dıvar taşır mı raf taşır mı bilmiyomSünnet mi olacan tam onlar gibi olmuş
Monitör kolu taşımaz diyorlar esneme olduğu içinGayet basit bir sey, duvar niye tasimasin ayrica?
Alakasi yok, millet neler bagliyor. Ev toprak degilse tasir, ayrica standi rafa baglamis duvara baglamamis ki.Monitör kolu taşımaz diyorlar esneme olduğu için
İşte . Monitör tutucuyu duvara monte edilen den mi almalıyım yoksa rafa bağlanan dan mı çünkü rafa bağlarsan monitör ağırlığı fln fln diyor larAlakasi yok, millet neler bagliyor. Ev toprak degilse tasir, ayrica standi rafa baglamis duvara baglamamis ki.
yatakta oyun oynamak keyifli geliyo olabilir ama belli bi süre sonra çok rahatsız ediyorBeyler bu sistemi yapma olsaığım var mı olur mu sizce?
Alıntıyı görüntüle
Monitorun hayvani bir sey degilse tasir da sen garanti olsun diyorsan duvardan al. Efsane duruyor bu arada, bi iki seneye bende alirim inşallah.İşte . Monitör tutucuyu duvara monte edilen den mi almalıyım yoksa rafa bağlanan dan mı çünkü rafa bağlarsan monitör ağırlığı fln fln diyor lar
Aynen bi süre sonra oturararak oynamak istiyor insanyatakta oyun oynamak keyifli geliyo olabilir ama belli bi süre sonra çok rahatsız ediyor
yatakta çöküyon resmen çok rahaatsız edici aşırı hemde beyin içinde sağlıklı değil zaten . yatak sadece uyumak için kullanılmalıAynen bi süre sonra oturararak oynamak istiyor insan
Ben çok oyun oynayan birisi değilim genel de ya dışarı da oluyorum ya iş te gece yatarken YouTube Netflix GTA fln oynamak içinyatakta çöküyon resmen çok rahaatsız edici aşırı hemde beyin içinde sağlıklı değil zaten . yatak sadece uyumak için kullanılmalı