Titanseat Beast Oyuncu Koltuğu İnceleme

Reload

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Arkadaşlar öncelikle alıp kurdum ilk izlenimlerden başlayıp anlatmaya başlayacağım bendeki gri versiyon
aşağıda fotoğraflar mevcut özellikle her taraftan çekmeye çalıştım kumaş dokusu üzerinde durdum özellikle

Koltuğun kurulum aşamasında çok ahım şahım zorlanmadım çok zor değil zaten kocaman şema ile geliyor tek kişi yapabiliyor ama 2 kişi çok rahat olur onu ver şunu ver şunu tut gibisinden ben tek yaptım ama biri olsa da tutuverse dedim bu da bence üşengeçlikten olabilir zaten parçalar tıkır tıkır oturuyor kutu içinden ihtiyacınız olacak her şey çıkıyor ortalama tek kişi 20 dakikada kurulumu tamamlar

koltuğun tekerlekleri çok sessiz geldi özellikle eski sandalyemden sonra ilk kez oyuncu koltuğu alıyorum zaten önceki baya şakır şakır ediyordu
metal ayaklar sağlam hissettiriyor diyebilirim hani bu ayağa bir şey olur mu düşüncesi olmadı

tam dik oturmayı sevenler için koltuk tam dik oluyor bel ve boyun desteği de güzel oturuyor sadece dik konumda yastık öne düşüyor ha önemli değil ama bi mıknatıslı mekanizma olsa da dik tutsa dedim
aynı zamanda salıncak modu sanırım cidden acayip konforlu birşeymiş sallanırken insanın uyuyası geliyor
boyum 178 kilom 80 civarı olması lazım ve sırt tarafından da bi problem yaşamadım gayet iyi duruyor

kol dayamaları çok ahım şahım kaliteli hissettirmedi ama bu fiyat için normal diyebilirim gidip de tüm ağırlığınız ile yüklenmezseniz bir şey olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi çok kaliteli durmuyorlar
yıpranma konusunda bir şey diyemiyorum umarım hemen yıpranmazlar

şimdi de en önemli kısma gelelim oturulan yer
ilk başta koltuğa sığamadım gibi gelmişti yandaki desteklerden dolayı çok kalın bacaklıysanız belki sorun yaşayabilirsiniz ha şuan gayet iyi sanki sadece seni oturma pozisyonunda tutabilmek için tasarlanmış gibi ben koltukta daha çok yayılmayı seven biriyim koltuk buna çok müsade etmiyor gibi bu koltuğa oturunca yayılmaktan ziyade dik otur yayılma komutu veriyor sanki
gerçi bu koltuğun amacı belki de seni dik tutmak olabilir yayılmanı engellemek olabilir bilmiyorum
aynı zamanda da çabuk etkisini yitirmesin diye olduğunu tahmin ediyorum oturulan kısmın süngeri biraz sert geldi zamanla yumuşar diyorlardı bakalım yumuşarsa güncellerim muhtemelen 2 saat kadar tam oturdum ve şuan rahatsız hissetmiyorum ama yine de sert olduğu gerçeğini değiştirmiyor ya ben oturunca koltuk içine alsın beni yumuşacık olsun diyorsan bu koltuk sana göre olmayabilir
rahatsız ediyor mu bence hayır ben rahatsız olmadım belki önceki koltuğum çok kötü diyedir bilmiyorum ama ben rahatlığını beğendim diyebilirim

koltuk biraz kokuyor üretim aşamasında muhtemelen koku içine siniyor koltuğun bi kaç güne başkalarında geçmiş bende de geçecektir bunu da güncellerim geçerse

yani ekstra aklıma anlatacak bir şey gelmiyor sizin özel olarak sorularınız varsa yazın cevaplıyım akşam gidince koltuğun gerçekte nasıl göründüğü hakkında fotoğraflar da eklerim sizin de bi fikriniz olur hatta youtube üzerinde düzgün bi inceleme de bulamamıştım video da çekerim sizin sorularınızla da merak edilen şeyleri de cevaplamış olurum o da iyi olur.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-09-01 at 02.53.27.webp
    WhatsApp Image 2026-09-01 at 02.53.27.webp
    364 KB · Hit: 67
  • WhatsApp Image 2026-09-01 at 02.53.28.webp
    WhatsApp Image 2026-09-01 at 02.53.28.webp
    400.6 KB · Hit: 66
  • WhatsApp Image 2026-09-01 at 02.53.30.webp
    WhatsApp Image 2026-09-01 at 02.53.30.webp
    493.4 KB · Hit: 57
  • WhatsApp Image 2026-09-01 at 02.53.28 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-09-01 at 02.53.28 (1).webp
    540.1 KB · Hit: 53
  • WhatsApp Image 2026-09-01 at 02.53.28 (2).webp
    WhatsApp Image 2026-09-01 at 02.53.28 (2).webp
    487.7 KB · Hit: 50
  • WhatsApp Image 2026-09-01 at 02.53.28 (3).webp
    WhatsApp Image 2026-09-01 at 02.53.28 (3).webp
    449.1 KB · Hit: 53
  • WhatsApp Image 2026-09-01 at 02.53.29.webp
    WhatsApp Image 2026-09-01 at 02.53.29.webp
    165.3 KB · Hit: 67
Son düzenleme:
Beast değil de Throne modelini tercih etseydin bir tık daha iyi olurdu. Tabi bütçe ile ilgili bir durumsa bir şey diyemem.

Bu arada inceleme için teşekkürler, almayı düşünen arkadaşlar için faydalı olacaktır, eline sağlık.

Beast değil de Throne modelini tercih etseydin bir tık daha iyi olurdu. Tabi bütçe ile ilgili bir durumsa bir şey diyemem.

Bu arada inceleme için teşekkürler, almayı düşünen arkadaşlar için faydalı olacaktır, eline sağlık.
Bütçeyi çok zorlamak istemedim ucuz yollu uzun süre iş görecek koltuk aradım en kafama yatan bu oldu throne ile aralarında 4 5k oynuyor beni baya aşıyor maksın maksı 10000 yapardım o da mükemmel bir şey olacaktı ki alabileyim bu çok fp geldi
güzel yorumun için ayriyeten teşekkür ederim umarım faydası olur çok fazla bahseden kullanıcı bulamadım alırken çünkü

Arkadaşlar öncelikle alıp kurdum yemek yiyip işe geldim gece özellikle deneyimleme fırsatım olacak ilk olarak ilk izlenimimi anlatacağım size.

Koltuğun kurulum aşamasında çok ahım şahım zorlanmadım çok zor değil zaten kocaman şema ile geliyor tek kişi yapabiliyor ama 2 kişi çok rahat olur onu ver şunu ver şunu tut gibisinden ben tek yaptım ama biri olsa da tutuverse dedim bu da bence üşengeçlikten olabilir zaten parçalar tıkır tıkır oturuyor kutu içinden ihtiyacınız olacak her şey çıkıyor ortalama tek kişi 20 dakikada kurulumu tamamlar

koltuğun tekerlekleri çok sessiz geldi özellikle eski sandalyemden sonra ilk kez oyuncu koltuğu alıyorum zaten önceki baya şakır şakır ediyordu
metal ayaklar sağlam hissettiriyor diyebilirim hani bu ayağa bir şey olur mu düşüncesi olmadı

tam dik oturmayı sevenler için koltuk tam dik oluyor bel ve boyun desteği de güzel oturuyor sadece dik konumda yastık öne düşüyor ha önemli değil ama bi mıknatıslı mekanizma olsa da dik tutsa dedim
aynı zamanda salıncak modu sanırım cidden acayip konforlu birşeymiş sallanırken insanın uyuyası geliyor
boyum 178 kilom 80 civarı olması lazım ve sırt tarafından da bi problem yaşamadım gayet iyi duruyor

kol dayamaları çok dandik geldi sanki azıcık yüklensem elimde kalacak gibi bilmiyorum hissiyetı o şekilde baya dandik duruyor kol dayamaları ama ileri geri yukarı aşağıda bi sıkıntı yok

arkadaşlar ben koltuğa sığamadım gibi hissettim dediğim gibi akşam kesin karara varırım ama yandaki bacak destekleri sanki beni sıkıyor gibi ben koltukta ayakları sağa sola açıp yayılmayı seven briiyim
gerçi bu koltuğun amacı belki de seni dik tutmak olabilir yayılmanı engellemek olabilir bilmiyorum ama ben sığamadım gibi akşam güncelleyeceğim bu kısmı
aynı zamanda da çabuk etkisini yitirmesin diye olduğunu tahmin ediyorum oturulan kısmın süngeri biraz sert geldi zamanla yumuşar diyorlardı bakalım yumuşarsa güncellerim muhtemelen daha açtım kurdum 2 dkk oturdum yemek yedim işe geldim zaten deneyemedim fazla

koltuk biraz kokuyor üretim aşamasında muhtemelen koku içine siniyor koltuğun bi kaç güne başkalarında geçmiş bende de geçecektir bunu da güncellerim geçerse

yani ekstra aklıma anlatacak bir şey gelmiyor sizin özel olarak sorularınız varsa yazın cevaplıyım akşam gidince koltuğun gerçekte nasıl göründüğü hakkında fotoğraflar da eklerim sizin de bi fikriniz olur hatta youtube üzerinde düzgün bi inceleme de bulamamıştım video da çekerim sizin sorularınızla da merak edilen şeyleri de cevaplamış olurum o da iyi olur.
Koltuk bakıyordum, güzel yardımcı oldu. Eline sağlık teşekkürler.😽

Koltuk bakıyordum, güzel yardımcı oldu. Eline sağlık teşekkürler.😽
Rica ederim bu konuyu hazırlarken en temel amacım buydu zaten ben teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

özellikle amazondaki indirimler varken çoğu kişi araştırma sürecinde sanırım

Throne kullanıyorum 1.5 ay oldu hiçbir sorun yok
Rica ederim bu konuyu hazırlarken en temel amacım buydu zaten ben teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

özellikle amazondaki indirimler varken çoğu kişi araştırma sürecinde sanırım
bel desteği nasıl düşüyormu çok

Throne kullanıyorum 1.5 ay oldu hiçbir sorun yok

bel desteği nasıl düşüyormu çok
yani eğer en dik konumdaysa evet düşüyor ama hafif yatık kullanırsak çok sayılmaz nadiren düşüyor

fab4 almıştım bende dediğiniz fabrika-depo karışımı bi kokuyla geldi 1 haftada geçti gitti

fab4 almıştım bende dediğiniz fabrika-depo karışımı bi kokuyla geldi 1 haftada geçti gitti
aynen öyle yavaş yavaş geçer diye umuyorum tek korkum yakın zamanda gıcırdama başlaması şuanlık bir şey yok gibi ama bakalım inşallah olmaz olursa wd40 çözer mi acaba

aynen öyle yavaş yavaş geçer diye umuyorum tek korkum yakın zamanda gıcırdama başlaması şuanlık bir şey yok gibi ama bakalım inşallah olmaz olursa wd40 çözer mi acaba
yağ yolladılar bana gıcırdarsa yağlıcam bakım yağı yazıyor üstünde, kahverengi bişi içeriği yazmıyor , vd40 yağ-pas söküyor diye biliyorum daha da kötü yapabilir gıcırdamayı

aynı koltuğun deri olanını aldım her şey okey ama sakın deri almayın çok şık gözüksede ve rahat olsa da terletiyor.

Arkadaşlar öncelikle alıp kurdum ilk izlenimlerden başlayıp anlatmaya başlayacağım bendeki gri versiyon
aşağıda fotoğraflar mevcut özellikle her taraftan çekmeye çalıştım kumaş dokusu üzerinde durdum özellikle

kol dayamaları çok ahım şahım kaliteli hissettirmedi ama bu fiyat için normal diyebilirim gidip de tüm ağırlığınız ile yüklenmezseniz bir şey olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi çok kaliteli durmuyorlar

ilk başta koltuğa sığamadım gibi gelmişti yandaki desteklerden dolayı çok kalın bacaklıysanız belki sorun yaşayabilirsiniz ha şuan gayet iyi sanki sadece seni oturma pozisyonunda tutabilmek için tasarlanmış gibi ben koltukta daha çok yayılmayı seven biriyim koltuk buna çok müsade etmiyor gibi bu koltuğa oturunca yayılmaktan ziyade dik otur yayılma komutu veriyor sanki
gerçi bu koltuğun amacı belki de seni dik tutmak olabilir yayılmanı engellemek olabilir bilmiyorum
aynı zamanda da çabuk etkisini yitirmesin diye olduğunu tahmin ediyorum oturulan kısmın süngeri biraz sert geldi zamanla yumuşar diyorlardı bakalım yumuşarsa güncellerim muhtemelen 2 saat kadar tam oturdum ve şuan rahatsız hissetmiyorum ama yine de sert olduğu gerçeğini değiştirmiyor ya ben oturunca koltuk içine alsın beni yumuşacık olsun diyorsan bu koltuk sana göre olmayabilir
rahatsız ediyor mu bence hayır ben rahatsız olmadım belki önceki koltuğum çok kötü diyedir bilmiyorum ama ben rahatlığını beğendim diyebilirim

Bende de aynı koltuk var aynı rengi arkadaşa katıldığım katılmadığım yerler var oturma yerindeki sünger gayet rahat kolaçkalar dediği gibi sağlam değil yüklenememk gerekiyor birşry olursa kolçaklar satılıyor daha iyisi olabilir kumaşı kokuyor ona da oda parfümünü sıkarsanız zamanla geçiyor benim bacaklarım rahat sığıyor ve yayvan şekilde oturabilyorum 95kiloyum koltuk fiyat oerfonmans ürünü fiyatına göre 10k veripte bundan daha iyi ne bekleyebilirsiniz

Bende de aynısı var, görüşlerim bire bir aynı. Kolları çok iyi değil ama onun için de kılıfları var ayrı satılan.

Oturma bölgesi biraz sert ama konforsuz değil, zaman içinde poponun şeklini alır diye düşünüyorum. Malzeme kalitesi çok iyi sadece ayak desteği yok. Kokuya gelirsek, 2 günde falan geçmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,367
Üyeler
202,594
Son üye
ferhat1
Geri