hocam bonus puan var bende bankadan dolayı yani2000 e nasıl geliyor alalım ama ekranda daha pahalı çıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2000 e nasıl geliyor alalım ama ekranda daha pahalı
2000 e nasıl alicaz kaptan kaçırmaylm bari bunu
hocam bonus puan var bende bankadan dolayı yani2000 e nasıl geliyor alalım ama ekranda daha pahalı çıkıyor
vitrusu aldim bakalim hocam inşallah uzmez daha once hic elime almadim xbox tarzi capraz kolbu 2000 tl olan modeli atk battle pro axenin aynısı diyorlar, eğer o kolun aynı kalitesindeyse bedavaya vermişler. 1000 lira olanda gayet şık duruyor hall effekt de var alanlara hayırlı olsun.
Link yokmu bakalım bizde alak aynısı isevitrusu aldim bakalim hocam inşallah uzmez daha once hic elime almadim xbox tarzi capraz kol
Link varmı hocambu 2000 tl olan modeli atk battle pro axenin aynısı diyorlar, eğer o kolun aynı kalitesindeyse bedavaya vermişler. 1000 lira olanda gayet şık duruyor hall effekt de var alanlara hayırlı olsun.
arkadaş paylaşmış2000 e nasıl geliyor alalım ama ekranda daha pahalı çıkıyor
almayı düşünen varsa hala
Alıntıyı görüntüle
*türktelekom ideafix de 2000 tl üzeri 300 tl indirim kuponu var
![]()
GamePower Asura Kablosuz Beyaz RGB TMR Gamepad (2.4G, Bluetooth, Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli)
GamePower Asura Kablosuz Beyaz RGB TMR Gamepad (2.4G, Bluetooth, Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm PC Joystick / Gamepad Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
2.193 TL ye geliyor .
-türktelekom yok ise site kendisinde 200 tl kupon mevcut
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ürün aynı ürün Aolion K20'nun fason üretimi olduğundan gerçekten ucuz ve ATK'nın yazılımıyla çalışıyor üstüne hall effect de değil TMRbu 2000 tl olan modeli atk battle pro axenin aynısı diyorlar, eğer o kolun aynı kalitesindeyse bedavaya vermişler. 1000 lira olanda gayet şık duruyor hall effekt de var alanlara hayırlı olsun.
2-3 güne max alışırsınızvitrusu aldim bakalim hocam inşallah uzmez daha once hic elime almadim xbox tarzi capraz kol
Tamam kardeşim sen yapay zekanın dediğini al biz boş konuşuyoruz buradaYapay zeka
Gamepower asura yerine
1 l:numara da : Flydigi Direwolf 4 3000 tl
2: gamesir super nova 3100 TL
Gamepower asura yı 4 yada 5. Sıraya attı
chatbota daha dün piyasaya sunulmuş ürünü soruyosun kanka aolion k20 diye sor bakalım fiyatını da söyle ne diyecek o zamanYapay zeka
Gamepower asura yerine
1 l:numara da : Flydigi Direwolf 4 3000 tl
2: gamesir super nova 3100 TL
Gamepower asura yı 4 yada 5. Sıraya attı
Estağfurullah hocam benimde o kadar çok seçenek varki keşke 1700 e yada 2000 e yakalasa idik ben alternatif bakıyorum aslında kp40 ta çok hoşuma gitti bu kolda güzel ama fiyatı 2500 çıkınca kafa karıştırdı,Tamam kardeşim sen yapay zekanın dediğini al biz boş konuşuyoruz burada
Evet fiyat performans olarak k20 yi seçtichatbota daha dün piyasaya sunulmuş ürünü soruyosun kanka aolion k20 diye sor bakalım fiyatını da söyle ne diyecek o zaman
Neyin tartışmasını yapıyoruz ki kanka 1700 liraya zaten peynir ekmek gibi sattı, millet olsa da alsak diyor. Bu paraya yok dengi yok kardeşimEvet fiyat performans olarak k20 yi seçti
Bu paraya yakalayamadık Zaten,Neyin tartışmasını yapıyoruz ki kanka 1700 liraya zaten peynir ekmek gibi sattı, millet olsa da alsak diyor. Bu paraya yok dengi yok kardeşim