Örnek ilan atarmısın
Kia cerato 2023 20241m maks suv önerisi otomatik vites olucak kesin olarak bçrde şerit ikazı ve şerit takibi olursa daha güzel olur modelide mümkünse 2016üstü olsun pek anlamam araçlardan parçasıda rahat bulunsun
O talismanı alıp bir araba parasıda motora mı verecek 2 senede bir
O paraya kaliteli düzgün bi SUV yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1.6 harici egea yaramazKia cerato 2023 2024
Egea alcaksan ya 1.5 hibrit ya da 1.3 öneririm çünkü 1.6 her ne kadar güzel olsa da çok yakıyor.
1.5 en efsane motordur egeada. 1.3 ise performans üzmez yakıtı çok iyi
Şu arabaya bakabilirsin 1.2 puretechin kayısı harici sıkıntısı yok. Zaten bu paraya da çok alternatifin yok. Kayışı para harcayıp her 30k km de bir yenilersen sıkıntı cekmezsin.1m maks suv önerisi otomatik vites olucak kesin olarak bçrde şerit ikazı ve şerit takibi olursa daha güzel olur modelide mümkünse 2016üstü olsun pek anlamam araçlardan parçasıda rahat bulunsun
Dostum biz tamriciyiz ben birine araba önereceksem kendime alıyor gibi düşünür öneririm merak etme sen. Çok abartılı konuşuyorsun sen müneccin misin 2 senede bir motor parası verecek diyorsun. Adam bunu okuyunca direkt içine bir korku sinicek ondan uzak durucak alsa çok konforlu makam arabası ayarınxa arabaya binecek gereksiz yere korku salmayın. Kaldı ki orda bir sürü model daha var attıklarım arasındaO talismanı alıp bir araba parasıda motora mı verecek 2 senede bir
1.6 harici egea yaramaz
Şu arabaya bakabilirsin 1.2 puretechin kayısı harici sıkıntısı yok. Zaten bu paraya da çok alternatifin yok. Kayışı para harcayıp her 30k km de bir yenilersen sıkıntı cekmezsin.
2022 model 1.6 otomatik egea kullanıyorum, 60 bin kilometre yaptım. Klima düşük kademede sürekli açık, şehiriçi max 7 litre yakıyor. Aile babası sürüşü yaparsan 5.5-6 litreyi asla geçmez. Uzun yolda Ankara-İstanbul arası 5.5 litreyi gördüm, klima yine açıktı ve performanslı sürüyorum.Kia cerato 2023 2024
Egea alcaksan ya 1.5 hibrit ya da 1.3 öneririm çünkü 1.6 her ne kadar güzel olsa da çok yakıyor.
1.5 en efsane motordur egeada. 1.3 ise performans üzmez yakıtı çok iyi
160lıklar blok çatlatıp kırıyor conta ile alakası yok. Attıgının 130luk oldugunu gormedim de ne değisir yine bunda da sorun cıkıyor ara sıra. Konfor olarak rakiplerine kıyasla abartı konforu yok her seyi gectim adam parcalardan cok anlamam diyor renault bu elektriktir vs dir arıza atacak sürekli bu adama bu aldırılır mı. Kendim laguna kullanıyorum bu arada. Bakanlıkta bu arabalardan kullanıyorlardı servis raporlarını ben bilirim 2 senenin toplam masrafı 0 talisman aldırıyordu. Ha bakanlık arabası oldugu icin hor kullanıldıgından dolayı da olabilir. Bunların yerine superb lere gectiler maaraflar azaldı.Dostum biz tamriciyiz ben birine araba önereceksem kendime alıyor gibi düşünür öneririm merak etme sen. Çok abartılı konuşuyorsun sen müneccin misin 2 senede bir motor parası verecek diyorsun. Adam bunu okuyunca direkt içine bir korku sinicek ondan uzak durucak alsa çok konforlu makam arabası ayarınxa arabaya binecek gereksiz yere korku salmayın. Kaldı ki orda bir sürü model daha var attıklarım arasında
Bahsettiğin şey abartı olmakla beraber temelsiz değil. Bahsettiğim sorun çıkarma ihtimali olan motor 160bg olan versiyonu. Küçük hacimden nispeten yüksek bi beygir alındığı için blok fazla ısınıp conta yakabiliyor. O da çok fazla görülen bişey değil ama hatrı sayılır sayıda var ancak.
Benim attığım 130bg sorunsuz bineceği bir araç bakımlarıda 10 binde bir yapıldıysa bişey olmaz Allah'ın izniyle. Bu işler nasip işi gardaşım araba olur bayiden çıkarırsın yolda motor kırar kul yapısı bunlar her şey olabilir önemli olan riski düşürmek.
Deniz kuvvetlerinde abim amiralin şöförü altındaki araba 625 binde çok iyi biliyorum bu aracı. O dediğin bakanlıktaki muhtemelen hor kullanılmış. TSK da çok dikkat ediliyor arabanın motoruna anahtar değmemiş daha öyle diyim. Elektrik tesisatı da kurcalanmamışsa sıkıntı çıkarmıcaktır kolay kolay160lıklar blok çatlatıp kırıyor conta ile alakası yok. Attıgının 130luk oldugunu gormedim de ne değisir yine bunda da sorun cıkıyor ara sıra. Konfor olarak rakiplerine kıyasla abartı konforu yok her seyi gectim adam parcalardan cok anlamam diyor renault bu elektriktir vs dir arıza atacak sürekli bu adama bu aldırılır mı. Kendim laguna kullanıyorum bu arada. Bakanlıkta bu arabalardan kullanıyorlardı servis raporlarını ben bilirim 2 senenin toplam masrafı 0 talisman aldırıyordu. Ha bakanlık arabası oldugu icin hor kullanıldıgından dolayı da olabilir. Bunların yerine superb lere gectiler maaraflar azaldı.
Valla onu bunu bilmem de hocam su elektrik ve trim sorunları sıkıyor renaultta. Bu talismanda da masaj vs bozuluyor arada trimin işçiliği kötü. Fiyat olarak ta 1.6 lar ucuz bu arada 1.3 benzinlilerin temizleri 2m bandında bana sorarsan daha mantıklı araba. Hor kullanılınca bozulacak araba da bana araba gibi gelmiyor cam parcası mı bu ona gore kullanacagım. Ha bu tamamen benim görüsüm bir olayı yok sadece belirtiyorum. Bendeki laguna 3.0 v6 arabanın emdiği sütü burnundan getiriyorum bana mısın demiyor. Ondan katlanıyorum elektrik vs arızalarına yoksa yapılacak is degil.Deniz kuvvetlerinde abim amiralin şöförü altındaki araba 625 binde çok iyi biliyorum bu aracı. O dediğin bakanlıktaki muhtemelen hor kullanılmış. TSK da çok dikkat ediliyor arabanın motoruna anahtar değmemiş daha öyle diyim. Elektrik tesisatı da kurcalanmamışsa sıkıntı çıkarmıcaktır kolay kolay
Laguna da güzel araçtır
Sadece konfor olarakta demedim talisman klasmanında göre dolu dolu bi araba özellikle tutulmadığı için fiyatı çok düşüj