F/P Monitör Arıyorum Bütçe 5k (Birkaç Yüz Lira Üstüne Çıkabilirim)

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, 6 yıldır 144 Hz ekranlı Monster laptop (i7 10700h + RTX 2060) kullanıyorum. en az 1-2 yıl daha kullanırım gibi görünüyor. Ekranı artık küçük geldiği için ana ekran olarak almayı düşünüyorum. Bu linkteki ürün gözüme güzel gözüktü ama ilk defa monitör alacağım için fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim. İyi forumlar.

Merhabalar, 6 yıldır 144 Hz ekranlı Monster laptop (i7 10700h + RTX 2060) kullanıyorum. en az 1-2 yıl daha kullanırım gibi görünüyor. Ekranı artık küçük geldiği için ana ekran olarak almayı düşünüyorum. Bu linkteki ürün gözüme güzel gözüktü ama ilk defa monitör alacağım için fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim. İyi forumlar.
Kötü bu monitör alma. Ucuz VA monitör alınmaz.

bütçeyi esnetebiliyorsan bunu al https://amzn.eu/d/0eyjf2Yt

Kötü bu monitör alma. Ucuz VA monitör alınmaz.
bu nasıldır peki hocam. bir de VA dediğiniz tam ne oluyor cahilliğimi mazur görün.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi esnetebiliyorsan bunu al https://amzn.eu/d/0eyjf2Yt
öneri için teşekkür ediyorum bütçeyi zorlamaya değer duruyor.

bu nasıldır peki hocam. bir de VA dediğiniz tam ne oluyor cahilliğimi mazur görün.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

öneri için teşekkür ediyorum bütçeyi zorlamaya değer duruyor.
Monitör'de görüntünün oluştuğu ekran olarak hitap ettiğimiz kısım panel oluyor. Bu bütçede standart tercih IPS olur. VA panel ile IPS arasındaki fark VA'nın siyahları daha derin göstermesi ve bunun karşılığında ekran tepki süresinden ve gösterilebilecek renk miktarından feragat etmesi. Ucuz VA panellerde konforu çok ciddi düşürecek seviyede oluyor bu sorunlar ondan dolayı alınmaz demişler sanırım. Bence de IPS standardınız olmalı.

fikir belirttiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. eğer 2-3 hafta içerisinde stoklar bitmezse samsung odyssey g4 alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,136
Üyeler
202,520
Son üye
koray_t0
Geri