SSD Sağlığı Gidecek Diye Hiçbirşey İndiremiyorum

barus12

80+
Reaksiyon skoru
6
Konu çok saçma ama cidden kafaya taktım malesef oyun indirmek istiyorum 1 saat oynayıp silersem diye indiremiyorumda boşa oyun indiremiyorum bunu yaşayan tek benmiyim?

Konu çok saçma ama cidden kafaya taktım malesef oyun indirmek istiyorum 1 saat oynayıp silersem diye indiremiyorumda boşa oyun indiremiyorum bunu yaşayan tek benmiyim?
disk sağlığın kaç ki ve ssdlerim ömrü senin düşündüğünden nayağı bayağı fazla . wd ssdim 1 yıl çalışma saati olmasına rağmen sağlığı fulle yakındı

Bunun SSD'ye özel bir sorun olduğunu sanmıyorum, eğer SSD'yi düşünüyorsan muhtemelen hayattaki çoğu konuda böylesindir. Bu şekilde yaşanmaz dostum işin açıkçası.

disk sağlığın kaç ki ve ssdlerim ömrü senin düşündüğünden nayağı bayağı fazla . wd ssdim 1 yıl çalışma saati olmasına rağmen sağlığı fulle yakındı
%99 :D hayır sıfır ssd zaten 1 ay falan kullandımda genel olarak taktım nedense
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunun SSD'ye özel bir sorun olduğunu sanmıyorum, eğer SSD'yi düşünüyorsan muhtemelen hayattaki çoğu konuda böylesindir. Bu şekilde yaşanmaz dostum işin açıkçası.
yok dostum çok takmamda insan para verince boşa da harcamak hissi rahatsız etti

2 tane m2 ssd var ikisinide 2 yıldır kullanıyorum %80 seviyesindeler. Yanlış anlamada normal kullanım altında eskiyeceklerse bırak eskisinler. Sanki hor kullanıyormuş gibi bi tavır içindesin. Çok endişen varsa çerezlik oyunları oynamak için bi hdd al hem filmleri vs de buraya indirirsin.

İlerde araban olursa onun da kmsi artmasın diye sürmeyip otobüse binersin sen xD
Korkma, ssd dediğin şey yıllarca kullanacağın bir ürün.
Dandik bi sata Hikivison SSD aldım 2 sene önce. 30 TB veri yazmışım, %95 sağlıkta tıkır tıkır çalışıyor.
Bunlar öyle kısa ömürlü şeyler değil.

Ben 2. Elden m2 aldığımda yazması 2 tb falandı sağlığı %100 dü 8 ay içinde Onu yaklaşık 30tb a çıkardım yani günlük ortalama 115gb veri yazmış ona rağmen bu kadar az Düşmüş takmaya gerek yok o kadar 3 yıl Goodram m2 kullandım dramsiz o bile %70 e düştü

Yani... boşa boşa indirip oynamayan çok oluyor, sadece oynacağından emin olduğun oyunları indir derim, bazen bir hevesle oyunları alıyorsun ama oynamıyorsun, ben artık ayırt etmeyi öğrendim, yavaş kılıç dövüşleri olan oyunları almıyorum, sevmiyorum hantal oyunları, takla bile yavaş oluyor. S et :ROFLMAO:

tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim soruma cevap verdiğiniz için

4 senedir kulandığım pcde intim çok yavaş olmasından doalyı sürekli indir sil yapmama ramen %96 olmuş sadece markalı bişeyde değil he takma okadar

Bizim harddiskin eşkal

1788268963152.webp

bende ssd sağlığı %48 hala taş gibi. 3 sene daha gider neden bu kadar takılıyorsunuz? keyfinize bakın bence para gelip geçici rahatınızı bu kadar bozmanıza gerek yok. Allah yardımcın olsun normal insanın düsüneceği seyler değil bunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri