disk sağlığın kaç ki ve ssdlerim ömrü senin düşündüğünden nayağı bayağı fazla . wd ssdim 1 yıl çalışma saati olmasına rağmen sağlığı fulle yakındıKonu çok saçma ama cidden kafaya taktım malesef oyun indirmek istiyorum 1 saat oynayıp silersem diye indiremiyorumda boşa oyun indiremiyorum bunu yaşayan tek benmiyim?
%99disk sağlığın kaç ki ve ssdlerim ömrü senin düşündüğünden nayağı bayağı fazla . wd ssdim 1 yıl çalışma saati olmasına rağmen sağlığı fulle yakındı
yok dostum çok takmamda insan para verince boşa da harcamak hissi rahatsız ettiBunun SSD'ye özel bir sorun olduğunu sanmıyorum, eğer SSD'yi düşünüyorsan muhtemelen hayattaki çoğu konuda böylesindir. Bu şekilde yaşanmaz dostum işin açıkçası.
2 tane m2 ssd var ikisinide 2 yıldır kullanıyorum %80 seviyesindeler. Yanlış anlamada normal kullanım altında eskiyeceklerse bırak eskisinler. Sanki hor kullanıyormuş gibi bi tavır içindesin. Çok endişen varsa çerezlik oyunları oynamak için bi hdd al hem filmleri vs de buraya indirirsin.Konu çok saçma ama cidden kafaya taktım malesef oyun indirmek istiyorum 1 saat oynayıp silersem diye indiremiyorumda boşa oyun indiremiyorum bunu yaşayan tek benmiyim?
Pc de açma ssd yi kullanırKonu çok saçma ama cidden kafaya taktım malesef oyun indirmek istiyorum 1 saat oynayıp silersem diye indiremiyorumda boşa oyun indiremiyorum bunu yaşayan tek benmiyim?
Yani... boşa boşa indirip oynamayan çok oluyor, sadece oynacağından emin olduğun oyunları indir derim, bazen bir hevesle oyunları alıyorsun ama oynamıyorsun, ben artık ayırt etmeyi öğrendim, yavaş kılıç dövüşleri olan oyunları almıyorum, sevmiyorum hantal oyunları, takla bile yavaş oluyor. S etKonu çok saçma ama cidden kafaya taktım malesef oyun indirmek istiyorum 1 saat oynayıp silersem diye indiremiyorumda boşa oyun indiremiyorum bunu yaşayan tek benmiyim?