Bütçe 25k demiş hatta işlemciye direkt adres vermiş 5500 diye, kel alaka intel bi sistem yapmışsın, ekran kartı koymamışsın psu koymamışsın ve buna rağmen 35klık bir harcama planı yapmışsın ne yaşıyosun tam olarak? bir sonraki mesajın da ileriye dönük olmasını istiyorsun galiba diye bir tespit yapmışsın ve buna rağmen intel soket bir sistem dizmişsin? hadi neyse intel olsun, bütçe? eksik parçalar? Birşeyler soruluyor ve ütopyanda ki fikirleri yazıyorsun ve hiçbir fiyat, mantık filtresinden geçirmiyorsun. İnsanlar oldu olmadı diye eleştirince mızmızlanıyorsun; birisi 2 kere tepki verse sen bana kafayı taktın falan diyorsun. Hergün ama hergün saçma sapan bir mesajını okuyorum ve eğleniyorum, ya yaşın küçük bu kadar hayalperest olduğun için böyle bir tahminim var, ya da cidden sosyal deneysin.
-Konu yardımcı olmaya gelirse ben bildiğimi anlatırım yanlışım varsa da yanlışmış evet derim, sen de bu da yok. Fikrinin yanlış olduğunu farkedince konuyu ghostluyorsun daha önce yaşandı bu biliyorsun. Amaç yardımcı olmaksa senin üstte yazdığın şeylerin yardımcı olmakla uzaktan yakından alakası yok; ne hedef bütçe tutuyor ne de sistem tamamlanıyor, yazılan şey sadece hayal ve veya saçmalık ya da dediğin gibi bomboş konuşmak.