Anakartım msi b650m e modeli sistemim beyaz olarak yapıyorum sadece geriye ekran kartı Ram ve anakart beyaz olacak bunları alırken de orta üst alayım diyorum aklımda arkadan bağlantılı almak var kasam bunu destekliyor ama atx olsun istiyotum m2 yuvası 2 tane olsa sahi yeter önerebileceğiniz var ise beyaz mutlu olurumBunu alacağına git 7800x3d çek varolan anakartınla kullan kaldırmama problemi olmaz en dandik 4 vrmli anakartlardan felan değilse. Hatta düzeltiyorum oyun oynarken 60w-70w geçmiyor zaten en dandik anakart bile sorunsuz çalıştırır.
Anaketım destekl ise alırım sonra sa anakart alabilirim kendi işlemcimi satsam 6k ya 10k fln yapıyor ya da indirim de yakalasam 8 9 kBunu alacağına git 7800x3d çek varolan anakartınla kullan kaldırmama problemi olmaz en dandik 4 vrmli anakartlardan felan değilse. Hatta düzeltiyorum oyun oynarken 60w-70w geçmiyor zaten en dandik anakart bile sorunsuz çalıştırır.
Olmazsa olmaz dediğiniz özellikleri söyler misiniz? B serisi anakartta X serisinin tüm özellikleri olması mümkün değil o yüzdenÖnerebileceğiniz varmı aynı özellikleri barındıran
Beyaz bir sistem dizdiğim için beyaz olması atx boyutunda olması 2 Ram kanalı olsa yeter çünkü pek fazla anlamıyorum anakaet böylr attığım model gibi kapalı olsun istiyorum attığım model gibiOlmazsa olmaz dediğiniz özellikleri söyler misiniz? B serisi anakartta X serisinin tüm özellikleri olması mümkün değil o yüzden