Çözüldü✓ Gigabyte X870 Aourus Elite Wifi 7 Alınır mı?

Bunu alacağına git 7800x3d çek varolan anakartınla kullan kaldırmama problemi olmaz en dandik 4 vrmli anakartlardan felan değilse. Hatta düzeltiyorum oyun oynarken 60w-70w geçmiyor zaten en dandik anakart bile sorunsuz çalıştırır.

Bunu alacağına git 7800x3d çek varolan anakartınla kullan kaldırmama problemi olmaz en dandik 4 vrmli anakartlardan felan değilse. Hatta düzeltiyorum oyun oynarken 60w-70w geçmiyor zaten en dandik anakart bile sorunsuz çalıştırır.
Anakartım msi b650m e modeli sistemim beyaz olarak yapıyorum sadece geriye ekran kartı Ram ve anakart beyaz olacak bunları alırken de orta üst alayım diyorum aklımda arkadan bağlantılı almak var kasam bunu destekliyor ama atx olsun istiyotum m2 yuvası 2 tane olsa sahi yeter önerebileceğiniz var ise beyaz mutlu olurum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anaketım destekl ise alırım sonra sa anakart alabilirim kendi işlemcimi satsam 6k ya 10k fln yapıyor ya da indirim de yakalasam 8 9 k

x870 olarak alabileceğin en mantıklı anakart bu şu an ayrıca beyaz

hocam aynı anakartın siyah versiyonu mevcut açıkcası, memnunum x870 donanıma göre en uygun kart bu. asus segmentideki kartlar 18-20 bin arasından başlıyor. markaya takılmayın bende asus prime'den geçtim memnunum

Olmazsa olmaz dediğiniz özellikleri söyler misiniz? B serisi anakartta X serisinin tüm özellikleri olması mümkün değil o yüzden
Beyaz bir sistem dizdiğim için beyaz olması atx boyutunda olması 2 Ram kanalı olsa yeter çünkü pek fazla anlamıyorum anakaet böylr attığım model gibi kapalı olsun istiyorum attığım model gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,239,193
Üyeler
202,821
Son üye
Asım ata
Geri