ttesekkurler hocam baktiydim burada okuyup gelmemis.spama dusmus bazi arkadaslarda kontrol edin hocam
Hocam benim şikayet sonuçlandı ve ürünün teslim edilmesine karar verildi sizde durum neBen şikayetimi yaptım yapacaklar da kuponun verilmediğini vurgulasın olurda kuponu atarlarsa da mantıklı olur ise çatır çutur yiyin
Savunma bekleniyor yarın 30. Gün olacak büyük ihtimalle yarın karar vereceklerHocam benim şikayet sonuçlandı ve ürünün teslim edilmesine karar verildi sizde durum ne
Sence ne yapmalıyım zaten kule tipi vantilatör aldım memnunumSavunma bekleniyor yarın 30. Gün olacak büyük ihtimalle yarın karar verecekler
Ürünün değerinde kupon talep et bende öyle yapacam sanırımSence ne yapmalıyım zaten kule tipi vantilatör aldım memnunum
Öyle oluyor mu, birde 1549 TL olarak mı kupon veriliyorÜrünün değerinde kupon talep et bende öyle yapacam sanırım
Kabul ederlerse oluyo diye biliyorum ki bence kabul ederler 6k lık ürünü 1.5 a vereceklerine kupon vermeleri daha işlerine gelirÖyle oluyor mu, birde 1549 TL olarak mı kupon veriliyor
Sizinki de olumlu sonuçlandı mıKabul ederlerse oluyo diye biliyorum ki bence kabul ederler 6k lık ürünü 1.5 a vereceklerine kupon vermeleri daha işlerine gelir
Durum nedir?Kabul ederlerse oluyo diye biliyorum ki bence kabul ederler 6k lık ürünü 1.5 a vereceklerine kupon vermeleri daha işlerine gelir