❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

arkdaşlar kol az önce elime ulaştı.Dongle takıyorum yanıp sönüyor home tuşuna basıyorum dongle yeşil rengi sabit ve kol hazır hale geliyor.Kolu home tuşuna basıılı tutup kapatıp tekrar home tuşuna bir kere bastığımda gamepaddeki led 1 ışığı yanıyor dongle yeşil ışığıda sabit yanıyor ama kol kullanılamıyor.Sürekli dongle çıkar tak yaparak mı düzelteceğim bunu.Ben gamepadi istediğim zaman kapatıp açamıyacakmıyım :D.Kol şuan kapalı ama dongle sabit yeşil ışık yanıyor home tuşuna basıncada ışıklar gel git yapıp kol kapanıyor

incehesapta 2299tl olmuş
500 kuponu olan varsa 1800 e alır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkdaşlar kol az önce elime ulaştı.Dongle takıyorum yanıp sönüyor home tuşuna basıyorum dongle yeşil rengi sabit ve kol hazır hale geliyor.Kolu home tuşuna basıılı tutup kapatıp tekrar home tuşuna bir kere bastığımda gamepaddeki led 1 ışığı yanıyor dongle yeşil ışığıda sabit yanıyor ama kol kullanılamıyor.Sürekli dongle çıkar tak yaparak mı düzelteceğim bunu.Ben gamepadi istediğim zaman kapatıp açamıyacakmıyım :D.Kol şuan kapalı ama dongle sabit yeşil ışık yanıyor home tuşuna basıncada ışıklar gel git yapıp kol kapanıyor
doğru modda olduğuna emin misin

pc için, aynı yerden firmware güncellemesi de yapın programı tam kullanmak için, dead zone %10 default olarak geliyor isteyen kendine göre ayarlasın
Keylinker telefondan bağlanınca v4.19 son gösteriyor. Bu uygulamada 3.14 ve açıkçası sorun yaratır diye hiç yapasım gelmedi. İki uygulamada da ışık şiddetini kısabiliyorsunuz. Sadece görünümü değişmiyor. Kısayollarına bakmadım, ama ışık için tuşlardan vardır herhalde. Bence hiç riske girilmez, gamepad yazılımında sorun varsa kullanması en zor ürün oluyor.

2026-09-02_17-34.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,062
Üyeler
202,483
Son üye
harceleur
Geri