150 Bin TL Bütçe Hazır Sistem Önerisi

metene

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
150000
Hedefim rekabetci oyunlarda olabilcek en yuksek fps ve hikayeli oyunlarda da sabit bir kalite yüksek ayarlarda oynayabilcegim sekilde.
Ne almami önerirsiniz?
(Arkadasim icin soruyorum)

Hedefim rekabetci oyunlarda olabilcek en yuksek fps ve hikayeli oyunlarda da sabit bir kalite yüksek ayarlarda oynayabilcegim sekilde.
Ne almami önerirsiniz?
(Arkadasim icin soruyorum)
Diğer bileşenlere bütce ne alemde
9800x3d 5070 ti-5080

Monitöre harcayacağın para kasayı tamamen değiştiriyor ondan sordu :). Kasılmaya gerek yok.

Monitöre harcayacağın para kasayı tamamen değiştiriyor ondan sordu :). Kasılmaya gerek yok.
Ozaman sirf 50 fps daha fazla almaj icin 720p monitor alip o parayi bilgisayara verelim. Mantigin cok sacma iyi bir sey gormiceksen iyi bilgisayarin anlami ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sinerji güvenilir bi marka midir ya bi aralar sanki birisi baya sorun yasayip youtube videosu cekmisti

Ozaman sirf 50 fps daha fazla almaj icin 720p monitor alip o parayi bilgisayara verelim. Mantigin cok sacma iyi bir sey gormiceksen iyi bilgisayarin anlami ne
O dediğini nereden anladın bilmiyorum ama ben sana doğrusunu şu: Bahsettiğim şey fhd ile 4k çözünürlüğe aynı sistemin dizilemeyeceği. Bu bütçe kullanıma ve beklentiye göre çok farklı dağıtılmalı. Ekran kartını 5080e zorlamak ne kadar gerekli mesela? Hangi kullanıma önem vereceğin de bana vahyolunmadığına göre bunu söylemen gerek. Bunu senin maksimum fps için hd monitör kullanalım olarak anlaman asıl saçmalık.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sinerji güvenilir bi marka midir ya bi aralar sanki birisi baya sorun yasayip youtube videosu cekmisti
mouse+klavye+hoparlör+monitör+mousepad+gamepad+kulaklık+masa+bilgisayar için toplam bütçeniz nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,042
Üyeler
202,476
Son üye
beşal33
Geri