Ptm7950 Alternatifi Pcm8990 - 349,20tl (+Kargo)

beyler laptop için hangi boyut lazım

Çok teşekkürler hocam sayenizde bilgilendim ☺️
Rica ederim ne demek. Sapphire'in düz Pulse modelleri de PTM ile geliyor ayrıca. Umarım diğerleri de standart yapar bunu. Asus'un TUF serisi de böyleydi. Görsel Sapphire'in sitesinden.
1788363502296.webp

Ben işlemci için düşünmüştüm aslında😅 çok bilgim yok aslında işlemcim 9950x3d ekran kartım ise sapphire nitro+ rx9070 xt . Daha 4 aylık cihaz alıp uygulasam fayda sağlar mı ? Gerek var mı sizce ? İşlemci veya ekran kartı ikisine de uygulanabilir mi ?
Neredeyse tüm rx9070xt serilerinde ptm7950 kullanılmış. Gerek yok bunun için anca 3 sene sonra thermal padler kurursa o zaman kullanırsın anca. İşlemci için alabilirsin ya da mx7 al benzer performansı veriyor

Güzel fiyatmış da elimde önceden kalan mx4, mx7 ve thermal Grizzly phasesheet var. Almamam lazım 😂

Laptop için alınır mı? Termal macununu yeni değiştirdim de kalitesiz diye içime sinmiyor.

Neredeyse tüm rx9070xt serilerinde ptm7950 kullanılmış. Gerek yok bunun için anca 3 sene sonra thermal padler kurursa o zaman kullanırsın anca. İşlemci için alabilirsin ya da mx7 al benzer performansı veriyor
mx7 bir yere kadar. 2 3 ay sonra performans pump out oluyor. Bu markayı denemdim. Thermal grizzlly ptm kullandım daha garanti daha performanslı bence

Kullandığınız ekran kartı modeli nedir? İşlemci için değil bu, ekran kartı için.
Islemci icin uygun degil diye bi durum yok. Isteyen islemciye de kullanir ama cok daha iyi termal macunlar var ekran karti gibi sok tak gerekmediginden gerek yok. AMA laptop kisminda islemci tarafinda macuna gore cok cok cok iyi. Cok daha stabil ve uzun omurlu. Laptop islemcisi icin ve gpu icin kullanilir.

Islemci icin uygun degil diye bi durum yok. Isteyen islemciye de kullanir ama cok daha iyi termal macunlar var ekran karti gibi sok tak gerekmediginden gerek yok. AMA laptop kisminda islemci tarafinda macuna gore cok cok cok iyi. Cok daha stabil ve uzun omurlu. Laptop islemcisi icin ve gpu icin kullanilir.
İşlemci için değil. IHS, var CPU'da. Ne gerek var 8.5KWm ürün kullanmaya.

Satan zaten 2 yer var. Birisi atom, birisi de profix. Profix'de hep 580 liraydı ve düne kadar atom'da da 510 liraydı. Şu an büyük bir indirim.

Ayrıca: https://forum.donanimarsivi.com/konu/gpu-ptm7950-alternatifi-pcm8990-mini-inceleme.1256097/

Mini incelemesine de göz atabilirsiniz.

Edit: linkteki ürün 4x2, lütfen satın almadan önce gpu'nuzun boyutuna uygun alın. Aynı sitede 4x4 de var.
bu ekran kartında nereye takılıyor ?

Yeni acer laptop aldım bakım istiyor mx7 mi bu mu sizce bilgili arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,860
Üyeler
202,984
Son üye
ogunpala12
Geri