Değmez kral nabcan ztn telefonda s25 fe 33j dı oldu 40k buneBütçem çok sınırlı s25 fe ye yetiyor ama üstüne 8k daha koyup s25 alınabiliyor. Bütçeyi zorlamaya değer mi çünkü bu sefer biraz daha birikim yapmam gerekecek
Değer ya çok fark var arada, ama bütçemi çok zorlayacak dersen senin bileceğin iş yani ama fiyatına göre A57 daha mantıklı hale geldi S25FE den şuan.Bütçem çok sınırlı s25 fe ye yetiyor ama üstüne 8k daha koyup s25 alınabiliyor. Bütçeyi zorlamaya değer mi çünkü bu sefer biraz daha birikim yapmam gerekecek
kablosuz şarj ve kamera 60fps falan yok A serisi cihazlarda onları kullanıyorumDeğer ya çok fark var arada, ama bütçemi çok zorlayacak dersen senin bileceğin iş yani ama fiyatına göre A57 daha mantıklı hale geldi S25FE den şuan.
Uzun süre kullanıcaksanız s25 daha iyi olurBütçem çok sınırlı s25 fe ye yetiyor ama üstüne 8k daha koyup s25 alınabiliyor. Bütçeyi zorlamaya değer mi çünkü bu sefer biraz daha birikim yapmam gerekecek
samsung istiyorumS25 ve s25fe harici bir seçenek yok mh
S25 alacağına yd xiaomi 15 ultra alBütçem çok sınırlı s25 fe ye yetiyor ama üstüne 8k daha koyup s25 alınabiliyor. Bütçeyi zorlamaya değer mi çünkü bu sefer biraz daha birikim yapmam gerekecek
xiaomi nin yeni modellerinin kamerası kötü geliyor teleskop gibi ya.S25 alacağına yd xiaomi 15 ultra al
Xiaomi 15 ultra kullanıyorum arayüzü vs iyi satın alabilirsiniz
xiaomi nin yeni modellerinin kamerası kötü geliyor teleskop gibi ya.
Yok dışardan görüntü olarak dedim eski modellerdeki kadar şık değil.Alıntıyı görüntüle
Benimki böyle
Benimki böyle arkasında suni deri var çok güzel bir hissiyatı varYok dışardan görüntü olarak dedim eski modellerdeki kadar şık değil.
Dayı bunun imei kaydi nasıl oluyorS25 alacağına yd xiaomi 15 ultra al
Xiaomi 15 ultra kullanıyorum arayüzü vs iyi satın alabilirsiniz