O nasıl kuponmuş hocamurunu kullaniyorum 2 gundur kaliteli bence fiyatı da oldukca iyiydi keske incehesap sürekli 100 200tl yükseltmek yerine lansman fiyatında biraz daha tutup 2.5k ya yükseltseydi
ben kuponla 1100tlye aldım bu fiyatlara çok iyi
O nasıl kuponmuş hocamurunu kullaniyorum 2 gundur kaliteli bence fiyatı da oldukca iyiydi keske incehesap sürekli 100 200tl yükseltmek yerine lansman fiyatında biraz daha tutup 2.5k ya yükseltseydi
ben kuponla 1100tlye aldım bu fiyatlara çok iyi
aynı garibanlığı bende yaşadımBu arada 2 saattir falan elimde inceleme yapıcam iyi baya beğendim. Mekanik xaby tuşları garip geldi sadece alışık değiliz ki garibanlık böyle bişey
Bende yaşadım alışmışım çakma ps 3 kollarına tuşlara bastığımda içine göçmemesi çok garip hissetiriyoraynı garibanlığı bende yaşadım![]()
atk hub indir ordan kalibre edebiliyorsun dead zone ayarlıyorsun vs. (pardon ben dijital olarak yamuk sandım mekaniksel olarak yamuksa bir şey diyememsağ analogu tam ortalı olmayan var mı, merkezi hafiften sanki sola doğru bakıyor, sol analog dümdüz onda sorun yok, dikey pozisyonda tepeden bakınca anlaşılıyor, yatay pozisyonda hafif sola eğik olduğu belli oluyor
Kankam bak biraz kalın bi ip gibi birşeyi ona dola sonra yukarı doğru çek pıt diye çıkıyor sonrasındada geri takılıyor ilk çıkartırken biraz zorluyor okadarbende çıkaramadım valla gözüme biraz fazla oynuyor gibi geldi yerine tam oturmadı mı acaba dedim tak çıkar yapmak için uğraştım da çıkmadı
İndirme başarısız diyor bağlantını kontrol et yazıyor bi sorun var sanırım.Masaüstüne bi baktım yüklüymüş bende kurcalamadım sonraAtkhubu bir türlü indiremedim aynı problemi yaşayan var mı ?
He ya o beyaz ışıklar yanıp sönüyor sarj standındayken .Sarjı full olunca sönseymişBuna RGB ışıkları sadece kapatma gelmeli ya. Şarj kısmı da çok tırt duruyor, o ışığı da keşke kapatabilsek.
Kısaca şarj kısmı, RGB kısımlar, ama şeffaf X, Y, A, B ve gamepower logosunun ışık verdiği şekilde ayarlansa muazzam olur. Diğer uygulamalarda sadece ışığı kapatabiliyorsunuz.
KP 40 da gecikme yok kp 20ydi oKp40 sırf gecikme muhabbetinden soğudum almamıştım. Bu süper denk geldi
sol analoga baş parmagım düz otururken sağdaki yamuk diye hafif sollu tutuyor gibi oluyorumatk hub indir ordan kalibre edebiliyorsun dead zone ayarlıyorsun vs. (pardon ben dijital olarak yamuk sandım mekaniksel olarak yamuksa bir şey diyemem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kankam bak biraz kalın bi ip gibi birşeyi ona dola sonra yukarı doğru çek pıt diye çıkıyor sonrasındada geri takılıyor ilk çıkartırken biraz zorluyor okadar
kırılacak bir şey değil ama geçmeli çıkmalı bir şey