❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Bu arada 2 saattir falan elimde inceleme yapıcam iyi baya beğendim. Mekanik xaby tuşları garip geldi sadece alışık değiliz ki garibanlık böyle bişey
aynı garibanlığı bende yaşadım :D

sağ analogu tam ortalı olmayan var mı, merkezi hafiften sanki sola doğru bakıyor, sol analog dümdüz onda sorun yok, dikey pozisyonda tepeden bakınca anlaşılıyor, yatay pozisyonda hafif sola eğik olduğu belli oluyor

sağ analogu tam ortalı olmayan var mı, merkezi hafiften sanki sola doğru bakıyor, sol analog dümdüz onda sorun yok, dikey pozisyonda tepeden bakınca anlaşılıyor, yatay pozisyonda hafif sola eğik olduğu belli oluyor
atk hub indir ordan kalibre edebiliyorsun dead zone ayarlıyorsun vs. (pardon ben dijital olarak yamuk sandım mekaniksel olarak yamuksa bir şey diyemem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende çıkaramadım valla gözüme biraz fazla oynuyor gibi geldi yerine tam oturmadı mı acaba dedim tak çıkar yapmak için uğraştım da çıkmadı
Kankam bak biraz kalın bi ip gibi birşeyi ona dola sonra yukarı doğru çek pıt diye çıkıyor sonrasındada geri takılıyor ilk çıkartırken biraz zorluyor okadar
kırılacak bir şey değil ama geçmeli çıkmalı bir şey

Ürün geldi incelemesini yaptım ama ürün ilk aldığım zamanki gibi şevk vermedi claws dan devam edeceğim büyük ihtimal. İndirimin darısı Cyclone ve G7 Pro başına.

Buna RGB ışıkları sadece kapatma gelmeli ya. Şarj kısmı da çok tırt duruyor, o ışığı da keşke kapatabilsek.
Kısaca şarj kısmı, RGB kısımlar, ama şeffaf X, Y, A, B ve gamepower logosunun ışık verdiği şekilde ayarlansa muazzam olur. Diğer uygulamalarda sadece ışığı kapatabiliyorsunuz.

Buna RGB ışıkları sadece kapatma gelmeli ya. Şarj kısmı da çok tırt duruyor, o ışığı da keşke kapatabilsek.
Kısaca şarj kısmı, RGB kısımlar, ama şeffaf X, Y, A, B ve gamepower logosunun ışık verdiği şekilde ayarlansa muazzam olur. Diğer uygulamalarda sadece ışığı kapatabiliyorsunuz.
He ya o beyaz ışıklar yanıp sönüyor sarj standındayken .Sarjı full olunca sönseymiş

atk hub indir ordan kalibre edebiliyorsun dead zone ayarlıyorsun vs. (pardon ben dijital olarak yamuk sandım mekaniksel olarak yamuksa bir şey diyemem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kankam bak biraz kalın bi ip gibi birşeyi ona dola sonra yukarı doğru çek pıt diye çıkıyor sonrasındada geri takılıyor ilk çıkartırken biraz zorluyor okadar
kırılacak bir şey değil ama geçmeli çıkmalı bir şey
sol analoga baş parmagım düz otururken sağdaki yamuk diye hafif sollu tutuyor gibi oluyorum

Ekler

• WhatsApp Image 2026-09-03 at 11.46.01.webp
    WhatsApp Image 2026-09-03 at 11.46.01.webp
    115.5 KB · Hit: 41
  • WhatsApp Image 2026-09-03 at 11.47.51.webp
    WhatsApp Image 2026-09-03 at 11.47.51.webp
    73.3 KB · Hit: 41
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,062