iPhone Telefonlar İndirime Girer mi?

birhiçim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
216
Eylül ayında her yıl fiyatları düşüyor dedi bir arkadaşım bilgi doğru mu? iphone 15 almak istiyorum yakın zamanda indirime girer mi 20 gün içinde?

17 lansman girdikte sonra 16iphone 4k indirim girdi. dolar rahat durmuyor ki zam gelmezse tabi şansa bağlı

Eylül ayında her yıl fiyatları düşüyor dedi bir arkadaşım bilgi doğru mu? iphone 15 almak istiyorum yakın zamanda indirime girer mi 20 gün içinde?
Bence Iphone karşı olarak biriyim Sıfır ıphone almak 16e den aşağısj saçma geliyı 2 yıllık telefonu sıfrına 50k vermek saçma daha iyi dahs güncel telwfkn almak yerine fikirlerim bunlardı iyi forumlar dilerim .

Bence Iphone karşı olarak biriyim Sıfır ıphone almak 16e den aşağısj saçma geliyı 2 yıllık telefonu sıfrına 50k vermek saçma daha iyi dahs güncel telwfkn almak yerine fikirlerim bunlardı iyi forumlar dilerim .
bende çok mantıklı bulmuyorum ama 10 yıldır android kullanıyorum ios denemek için alıyorum 2 yıl kullanıp satıcam zaten piyayası çok canlı bunların hemen çıkarırım elden androide dönerim

bende çok mantıklı bulmuyorum ama 10 yıldır android kullanıyorum ios denemek için alıyorum 2 yıl kullanıp satıcam zaten piyayası çok canlı bunların hemen çıkarırım elden androide dönerim
Hİç deneme knk iosda meseka bişry indiricen şifre istiyo sen unutsan bi tpn uğraşıon

Şahsen 2 sene önce 0 13 almış biri olarak bütçen varsa 2.el pro modellere yönelmeni öneririm birde 128 değilde mininmum 256gb telefon al.

Telefon şifreside değik icloud şifresi istio
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok uğraştırıcı biraz da fazla saçma

bu yıl ram ve çip krizinden dolayı ben düşeceğini sanmıyorum

17e de alabilirsiniz işlemcisi daha iyi zoom ile pek işiniz yoksa düşüne bilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,465
Üyeler
202,617
Son üye
6000-19
Geri