Çok değişir ip 17 pro 101kuı gördü o iyiydiEylül ayında her yıl fiyatları düşüyor dedi bir arkadaşım bilgi doğru mu? iphone 15 almak istiyorum yakın zamanda indirime girer mi 20 gün içinde?
Bence Iphone karşı olarak biriyim Sıfır ıphone almak 16e den aşağısj saçma geliyı 2 yıllık telefonu sıfrına 50k vermek saçma daha iyi dahs güncel telwfkn almak yerine fikirlerim bunlardı iyi forumlar dilerim .Eylül ayında her yıl fiyatları düşüyor dedi bir arkadaşım bilgi doğru mu? iphone 15 almak istiyorum yakın zamanda indirime girer mi 20 gün içinde?
bende çok mantıklı bulmuyorum ama 10 yıldır android kullanıyorum ios denemek için alıyorum 2 yıl kullanıp satıcam zaten piyayası çok canlı bunların hemen çıkarırım elden androide dönerimBence Iphone karşı olarak biriyim Sıfır ıphone almak 16e den aşağısj saçma geliyı 2 yıllık telefonu sıfrına 50k vermek saçma daha iyi dahs güncel telwfkn almak yerine fikirlerim bunlardı iyi forumlar dilerim .
Hİç deneme knk iosda meseka bişry indiricen şifre istiyo sen unutsan bi tpn uğraşıonbende çok mantıklı bulmuyorum ama 10 yıldır android kullanıyorum ios denemek için alıyorum 2 yıl kullanıp satıcam zaten piyayası çok canlı bunların hemen çıkarırım elden androide dönerim
Telefon şifreside değik icloud şifresi istiobende çok mantıklı bulmuyorum ama 10 yıldır android kullanıyorum ios denemek için alıyorum 2 yıl kullanıp satıcam zaten piyayası çok canlı bunların hemen çıkarırım elden androide dönerim
bu yıl ram ve çip krizinden dolayı ben düşeceğini sanmıyorumEylül ayında her yıl fiyatları düşüyor dedi bir arkadaşım bilgi doğru mu? iphone 15 almak istiyorum yakın zamanda indirime girer mi 20 gün içinde?
17e de alabilirsiniz işlemcisi daha iyi zoom ile pek işiniz yoksa düşüne bilirsinizEylül ayında her yıl fiyatları düşüyor dedi bir arkadaşım bilgi doğru mu? iphone 15 almak istiyorum yakın zamanda indirime girer mi 20 gün içinde?