BAGUVIX
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
ana kartımda 4 ram slotu var. 2 yıl önce pcyi ilk aldığımda bütçeden kısmak için rami 2x8 yapmıştım öyle idare ettim ama windows 10 desteği kesilince windows 11'e geçtim. sistemden yana sorun yok windows 11 kaldırıyor ama windows 11 de en büyük sorun bellek sorunu ve 3 4 program açtığım gibi %60 %70 ram kullanıyor. rami yükselticem ama bazı çekincelerim var. birinci olarak hali hazırda duran ramimin yanına aynı marka model tekrar 2x8 mi satın almalıyım yoksa 2x16 alıp 2x8 i mi çıkartmalıyım? ayrıca benim ramler single kit. dual kit değil. bunların çipleri fln farklı oluyormuş yanlışım olmasın siz bilgilendirirsiniz. neyse yeni ramleride single kit alıcam ama bunların çipleri fln farklı olursa sorun oluşturur mu?
birde bir soru daha var. şu an kullanıyor olduğum ramlerin markası yerine yine aynı güçte cl mhz tamamen birebir aynı fakat farklı marka ram almam sorun olur mu daha ucuz fln diye?
birde bir soru daha var. şu an kullanıyor olduğum ramlerin markası yerine yine aynı güçte cl mhz tamamen birebir aynı fakat farklı marka ram almam sorun olur mu daha ucuz fln diye?