🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 939,00tl

35 inç monitör için kullansam riskli mi olur, bağlantıda falan problem yaşar mıyım?
32" mo32u2 kullanıyorum, bazen monitör ağır geliyor en son nooktaya kadar sıkmama rağmen kafa aşağı doğru eğiliyor 35" te daha da eğilecektir. Bir üst model bakmanızı tavsiye ederim.

sorgulamadan alınacak bir ürün fiyatınıda hak ediyor

Hala almayan kaldıysa alsın atsın kenara, masanız kötüyse bile alın kilerde dursun bir gün kullanırsınız. Malzemesi güzel fiyatı uygun.

ekranın yanında kasa neden duruyor kanka, ses rahatsız etmiyor mu ?
Yoo bro niye etsin sesi soluğu yokki. Gamerların %90ı bu sekil kullanıyor zaten. Hem gürültü engellemeli kulaklık kullanıyorum dünya ile baglantım kesiliyor

Yoo bro niye etsin sesi soluğu yokki. Gamerların %90ı bu sekil kullanıyor zaten. Hem gürültü engellemeli kulaklık kullanıyorum dünya ile baglantım kesiliyor
Beni sesi ve ışıkları rahatsız ediyor diye ayağımın altına aldım kasayı , şu aralar da kasa neden ekranın yanında duruyor diye soruyorum kendi kendime fotoğraf vs görünce :D

Beni sesi ve ışıkları rahatsız ediyor diye ayağımın altına aldım kasayı , şu aralar da kasa neden ekranın yanında duruyor diye soruyorum kendi kendime fotoğraf vs görünce :D
Valla kanka o kadar para vermisim görmem lazım😄 saka bir yana beni de rahatsiz ediyor ısıklar ondan sürekli sabit renk kullanıyorum.

sırf kasa ve ışıkları görmek için akvaryum kasa aldım ferranin olunca üstünü örtermisin mantığına çıkıyo bro bu olay gözümün önünde arada bakıyorum gözüm şenleniyo ne güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış bilmiyorsam tek sıkıntı dikey kullanımda oluyor bir de hareketler biraz daha kısıtlı olur. Ağırlık olarak da 9 kilodan fazlaysa sıkıntı.
bunu monitöre ortalamakmı gerekiyo kasa sağda solamı yakın koymak bantıklı sağamı masam duvara sıfır

Bence biraz kısa ama idare eder sağlam marka.

Çift monitör için 2li monitör kolu mu daha mantıklı olur yoksa bundan 2 tane çekeyim mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,295
Üyeler
202,563
Son üye
ishootmail
Geri