Yanlış bilmiyorsam tek sıkıntı dikey kullanımda oluyor bir de hareketler biraz daha kısıtlı olur. Ağırlık olarak da 9 kilodan fazlaysa sıkıntı.35 inç monitör için kullansam riskli mi olur, bağlantıda falan problem yaşar mıyım?
Yanlış bilmiyorsam tek sıkıntı dikey kullanımda oluyor bir de hareketler biraz daha kısıtlı olur. Ağırlık olarak da 9 kilodan fazlaysa sıkıntı.35 inç monitör için kullansam riskli mi olur, bağlantıda falan problem yaşar mıyım?
32" mo32u2 kullanıyorum, bazen monitör ağır geliyor en son nooktaya kadar sıkmama rağmen kafa aşağı doğru eğiliyor 35" te daha da eğilecektir. Bir üst model bakmanızı tavsiye ederim.35 inç monitör için kullansam riskli mi olur, bağlantıda falan problem yaşar mıyım?
ekranın yanında kasa neden duruyor kanka, ses rahatsız etmiyor mu ?
Yoo bro niye etsin sesi soluğu yokki. Gamerların %90ı bu sekil kullanıyor zaten. Hem gürültü engellemeli kulaklık kullanıyorum dünya ile baglantım kesiliyorekranın yanında kasa neden duruyor kanka, ses rahatsız etmiyor mu ?
Beni sesi ve ışıkları rahatsız ediyor diye ayağımın altına aldım kasayı , şu aralar da kasa neden ekranın yanında duruyor diye soruyorum kendi kendime fotoğraf vs görünceYoo bro niye etsin sesi soluğu yokki. Gamerların %90ı bu sekil kullanıyor zaten. Hem gürültü engellemeli kulaklık kullanıyorum dünya ile baglantım kesiliyor
Valla kanka o kadar para vermisim görmem lazımBeni sesi ve ışıkları rahatsız ediyor diye ayağımın altına aldım kasayı , şu aralar da kasa neden ekranın yanında duruyor diye soruyorum kendi kendime fotoğraf vs görünce![]()
sırf kasa ve ışıkları görmek için akvaryum kasa aldım ferranin olunca üstünü örtermisin mantığına çıkıyo bro bu olay gözümün önünde arada bakıyorum gözüm şenleniyo ne güzelBeni sesi ve ışıkları rahatsız ediyor diye ayağımın altına aldım kasayı , şu aralar da kasa neden ekranın yanında duruyor diye soruyorum kendi kendime fotoğraf vs görünce![]()
bunu monitöre ortalamakmı gerekiyo kasa sağda solamı yakın koymak bantıklı sağamı masam duvara sıfırYanlış bilmiyorsam tek sıkıntı dikey kullanımda oluyor bir de hareketler biraz daha kısıtlı olur. Ağırlık olarak da 9 kilodan fazlaysa sıkıntı.
Sandığınız kadar kısa değil fotoğrafta öyle duruyor ama uzunluğu tam kıvamındaBence biraz kısa ama idare eder sağlam marka.