Firefox Ahmet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 226
Elektronik konsoldan aldıkları vergiye eyvallahta bu neyin vergisi?vergi
şirketlerin rakipsiz olması üzücüLego bir markadır sen o ürünlere para vermiyorsun Legonun markasına para veriyorsun ki yurtdışında bile çokta aşırı uygun değil (bizdekiyle fiyatları karşılaştırmıyorum)
Rakipleri var ama lego gibi bir kitle oluşturmaları çok zorşirketlerin rakipsiz olması üzücü
rakipleri kim varki mesela sokağa çıksan bu türde markaları say desen lego harici hiçbişe demez millet. bende bilmiyorum legoda baska bu tür oyuncak/dekor yapam firmaRakipleri var ama lego gibi bir kitle oluşturmaları çok zor
Hem talep çok hem de legoya denk rakip yokSahibindende çift kol xbox series s fiyatına maket lego satıyorlar kazık cidden
kendim aldığım için biliyorum ama bana sorsan bende marka söyleyememrakipleri kim varki mesela sokağa çıksan bu türde markaları say desen lego harici hiçbişe demez millet. bende bilmiyorum legoda baska bu tür oyuncak/dekor yapam firma
Herhangi bi oyuncak blok görünce bile lego diyoruz markanın ismi her yerde ağzımda.rakipleri kim varki mesela sokağa çıksan bu türde markaları say desen lego harici hiçbişe demez millet. bende bilmiyorum legoda baska bu tür oyuncak/dekor yapam firma