ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,787
Cuda core un pek alakası yok dlss ile. Tensor core yapıyor bu işiYoruma güldüm hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cuda "core" diye düzelteyim.
Cuda core un pek alakası yok dlss ile. Tensor core yapıyor bu işiYoruma güldüm hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cuda "core" diye düzelteyim.
abi bana burs ver ya paran hayırlı bi yere gitsin boşver riotu beslemeUfak tefek skin pass falan alarak lole yılda 15k atıyomusum artık oyunlar pahalı gelmemeye basladi
Cuda core ne kadar az olursa tensor o kadar darboğaza girer. Zaten cuda tek yapıyor demedim 2 si birlikte calısıyor. 1 i diğerine karşın zayıf olsa çalışmaz optimize.Cuda core un pek alakası yok dlss ile. Tensor core yapıyor bu işi
yılda 15kya 5 tane kitap alınır vay beeUfak tefek skin pass falan alarak lole yılda 15k atıyomusum artık oyunlar pahalı gelmemeye basladi
Telegram+goodnotes dur babayılda 15kya 5 tane kitap alınır vay bee
Dedigim gibi bu tanitim sadece, esas performansi 6000 serisi verilecek buda onu satmak icin on ayak oluyorŞu optimizasyon ile olacaksa yapmasa da olur. Herkes de RTX 5090 varmış gibi DLSS5 fomosuna kapıldı millet.
AMD teknolojide Nvidia ile yarışacak konumda değil, Nvidia ne yaparsa onu kopyalamaya çalışıyor.Arkadaşlar bildiğiniz gibi Nvidia DLSS 5 sürümünü çıkardı, oyunlarda grafiklerde bariz bir düzeltme yapıyor, peki ya AMD bunun karşılığında bir güncelleme yapar mı , FSR güncellemesi olur mu sizce? Sanırım destekleyen modellerde yazılım güncellemesi ile geliyor, düşüncelerinizi merak ettim
Kim olursa olsun fanboyluk kötüdür. Saf güç artik her sey degil Yeni Gpu dunya düzeni değişiyorBabacım saf güç her şey diyen eşek fan boyları olduğu sürece bunlar da yenilik getirmez
Ben de öyle düşünüyorum.Dedigim gibi bu tanitim sadece, esas performansi 6000 serisi verilecek buda onu satmak icin on ayak oluyor