Nvidia DLSS 5 Çıkardı Peki Ya AMD?

Cuda core un pek alakası yok dlss ile. Tensor core yapıyor bu işi
Cuda core ne kadar az olursa tensor o kadar darboğaza girer. Zaten cuda tek yapıyor demedim 2 si birlikte calısıyor. 1 i diğerine karşın zayıf olsa çalışmaz optimize.

Şu optimizasyon ile olacaksa yapmasa da olur. Herkes de RTX 5090 varmış gibi DLSS5 fomosuna kapıldı millet.

Şu optimizasyon ile olacaksa yapmasa da olur. Herkes de RTX 5090 varmış gibi DLSS5 fomosuna kapıldı millet.
Dedigim gibi bu tanitim sadece, esas performansi 6000 serisi verilecek buda onu satmak icin on ayak oluyor

Babacım saf güç her şey diyen eşek fan boyları olduğu sürece bunlar da yenilik getirmez

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Nvidia DLSS 5 sürümünü çıkardı, oyunlarda grafiklerde bariz bir düzeltme yapıyor, peki ya AMD bunun karşılığında bir güncelleme yapar mı , FSR güncellemesi olur mu sizce? Sanırım destekleyen modellerde yazılım güncellemesi ile geliyor, düşüncelerinizi merak ettim
AMD teknolojide Nvidia ile yarışacak konumda değil, Nvidia ne yaparsa onu kopyalamaya çalışıyor.

Babacım saf güç her şey diyen eşek fan boyları olduğu sürece bunlar da yenilik getirmez
Kim olursa olsun fanboyluk kötüdür. Saf güç artik her sey degil Yeni Gpu dunya düzeni değişiyor😁 yapay zeka olmadan bir sey basaramazsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Biri Witcher dlls 5 görüntü paylaşımı yapmış o karizma adam geralt yanlış anlamayın da gerolş gibi bir şey olmamış mı? Yüzündeki renkler yanaklardaki kırmızılıklar gerçeklerle örtüşmüyor adam pastel boya dolu kovada abdest almış da çıkmış gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,285
Üyeler
202,558
Son üye
rec9
Geri