1 Yeni Halka Arz / Bist Gündemi

Millet aracıdan korkuyor gibi, Tacirlerin Albayrak Beton'da ki performansı iyi değildi.
Albtn beni de zarar ettirdi malesef tacirler konusundan biraz daha tahtalar ve biryeselin ekmek parası alıp çıkmasına bağlı hocam tacirler de gene iyi değil de işte

Hepsi aldıkları parayı anca faize atıyorlar ben saldım o işleri homie altından/Steam tradeden devam

CITAS tavan kilit:pikacu:🤯 TKNKA biri alım girdi ama ben yazana kadar tekrar taban kilit attı satamadım:kekw:
CITAS ben kardan çıktım ama biraz bekleseydim daha da kar alırdım TKNKA tavan ile çıktım ben.

Yani arz 2 milyarlik ve daha aziysa girilir herkese istediği kadar veriyorsa ve GYO ise risklidir bu kadar basit ytd :D
Bozduktan sonra da giresin varsa ilk bozdugunda hikayesi de varsa şansını maks portföyün yüzde 50 ile denersin ikiye katladiktan sonra girmenin ne anlamı var

İntet tavandaki lot 4 milyona düştü sabah açılışı 16 milyondu

İntet tavandaki lot 4 milyona düştü sabah açılışı 16 milyondu
Deniz çakalı bozup ucuza toplamaya çalıştı bofa süpürdü :kekw: El değiştirme %40 üstüne çıktı sanırım, kurumsal baya topladı. Bofa maliyeti 78 galiba, arz safhası bitti gibi tavandan satıp kar realize edilebilir. Ben maliyetten dolayı risk alıp izlemeye devam edicem bakalım ne olacak, çok tehlikeli.

Deniz çakalı bozup ucuza toplamaya çalıştı bofa süpürdü :kekw: El değiştirme %40 üstüne çıktı sanırım, kurumsal baya topladı. Bofa maliyeti 78 galiba, arz safhası bitti gibi tavandan satıp kar realize edilebilir. Ben maliyetten dolayı risk alıp izlemeye devam edicem bakalım ne olacak, çok tehlikeli.
Tera da alım yapmis

@-Mehmet- Net Global'den beklentin nedir hocam ?

yaklaşık 2 sene öncesine kadar halka arzların neredeyse tamamı en az 7-8 gün tavan giderdi. sonrasında o furya bir bozuldu ve hiçbir arz güven vermemeye başladı. uzun zamandır girmemiştim, intetra'ya arkadaşımın ısrarıyla girdim, 79₺'den sattım. ama net global asla içime sinmedi, güvenemedim.

@-Mehmet- Net Global'den beklentin nedir hocam ?
Pek sarmadı, çok nadide bir şirket değil, nötrüm açıkçası. Ama haftanın tek arzı olması ve kurumsala %60 pay ayrılması belki bir ihtimal yürüme şansı verebilir. Riskli tahta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,316
Üyeler
202,851
Son üye
unknorn9283
Geri