PC Almak İçin Doğru Zaman mı

cann_34

80+
Reaksiyon skoru
12
ben 5070ti hazır sistem almayı veya toplamayı düşünüyorum ama piyasada adam akıllı 5070ti kalmamış bende anlamadım itopyadan hazır sistem düşünüyodum itopya da direk 5070ti ekran kartı kalmamış
benim bilmediğim yeni bi krizmi çıktı noldu
bu ay pc alınır mı? sizce alınmazsa hangi ay alınır

Ekran karta zam geliyormuş, onu bekliyorlardır.

ben 5070ti hazır sistem almayı veya toplamayı düşünüyorum ama piyasada adam akıllı 5070ti kalmamış bende anlamadım itopyadan hazır sistem düşünüyodum itopya da direk 5070ti ekran kartı kalmamış
Hocam suan tam zamanı gibi pc hocası iş birliğinde güzel bilgisayarlar var hemde 9 ay peşin fiyata
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://amzn.eu/d/04sP5L7I ekstra 13k ram alıp oda 9 ay peşin fiyata taksit yapıp 32gb oluyor

Yurtdışında ekran kartı dahil birçok parçaya ciddi zam yapıldı. Bizim ülkede halen daha stoklar erimediği için öyle gözle görülür bir zam yok. Almazsan kısa bir süre sonra pişman olursun. Bilgisayar almak için doğru zaman diye bir şey yok, hiçbir zaman da olmadı. Fırsat kollayıp en uygununu almak en iyisidir her zaman. Kardeşim borca girerek Nisan ayında 44,000₺'ye sistem satın aldı. Normalde yazın çalışıp alacaktı ancak ben zam gelir alamazsın bu fiyata dediğim için borca girerek erkenden aldı ve haklı da çıktım. Şuan aynı sistem 55,000₺'den aşağı yok hiçbir mağazada. Sen yüksek bütçeli bir sistem dizeceğin için senin dizmeyi planladığın sisteme 20,000 civarı zam gelebilir, haberin olsun.

Ram alınır mı şu zamanlarda

Bu saatten sonra kolay kolay ucuzlama olmaz bence. Pahalı alınmazcılar yüzünden kaç kişi mağdur oldu forumda. Bence para hazırsa arkadaşın attığı taksitli hazır sistemlerden veya taksitli parçalar alıp bir kasa topla. Geri de arkana bakma yani, bir gün açar bakarsın 5-10k daha ucuza geliyordur, bir gün bakarsın 5-10k daha pahalı oluyordur artık.

dolar 48.4 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda

2008 ref

Bugunun fiyatlarını yarın aroyor oluyoruz memleketimde

Bugün bilgisayar donanımlarında ne alırsan kârdır. Ekran kartı, ram ve anakart kenara atacaksın. Bu 3 lüyü kenara atan kafası rahat olur

Türkiyede her şey zamlandığı gibi bir de global çapta kriz + stok sıkıntısı + zam var. 3 de 3.

Bugün almazsanız seneye bu fiyatları mumla ararsınız

Bugün bilgisayar donanımlarında ne alırsan kârdır. Ekran kartı, ram ve anakart kenara atacaksın. Bu 3 lüyü kenara atan kafası rahat olur

Türkiyede her şey zamlandığı gibi bir de global çapta kriz + stok sıkıntısı + zam var. 3 de 3.

Bugün almazsanız seneye bu fiyatları mumla ararsınız
Zaten globalde zam geliyor, birde burada kur farkı bize x2 şeklinde yansıyor.

Zaten globalde zam geliyor, birde burada kur farkı bize x2 şeklinde yansıyor.

Aynen öyle malesef. Globalde oluşan herhangi bir sıkıntının bize dönüşü “EN AZ” 2x malesef. Dolar 1.60 1.70 olsaydı 2010-2011 gibi bu kadar acı çekmezdik

denetimde yok satıcılar üzerlerine fahiş karlar koyup satıyolar. “Enflasyon var yapıştır zamları gitsin kim anlayacak zaten 😈” kafası var ülkede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,700
Üyeler
202,691
Son üye
mege123
Geri