Discord'a Nasıl Giriş Yapıyorsunuz?

fatelover

80+
Reaksiyon skoru
84
Eski pc'emde dc yüklüydü ama açılmıyordu, chrome'dan eski dc mesajlarını açınca otomatik dc'ye girdiği için ekstra bir şey yapmıyordum. Şimdi yeni pc alınca dc yüklü bile değil, siteye bile girilmiyor o yüzden dc yi bile açamıyorum o taktik ile.

Siz Dc yi indirmek/girmek için hangi taktiği kullanıyorsunuz? Vpn falan yavaşlatıyor olsa gerek pcyi.

İnternet sağlayıcın dnsleri kısıtlamadıysa dns ile giriş yapabilirsin onun dışında ya sadece istediğin uygulamayı vpn ile açabileceğin vpnlerden kullanıcaksın ya da splitwire mıydı öyle bir şey vardı ondan kullanıcaksın.

ınternet saglayıcısından dolayı ben direk giriyorum vpn sv hiç bişey kullanmıyorum

opendns veya cloudflare ile tarayıcıdan girebilirsin ben öyle yapıyorum. goodbye dpi açıp uygulamasına girebilirsin haricinde dns açmıyor

İnternet sağlayıcın dnsleri kısıtlamadıysa dns ile giriş yapabilirsin onun dışında ya sadece istediğin uygulamayı vpn ile açabileceğin vpnlerden kullanıcaksın ya da splitwire mıydı öyle bir şey vardı ondan kullanıcaksın.
ınternet saglayıcısından dolayı ben direk giriyorum vpn sv hiç bişey kullanmıyorum
Kablonet kullanıyorum, hangi DNS girmem gerekiyor?

Düpedüz giremiyorsun ama iyi ve nazik dns ayarlarını kullanabiliriniz
meşhur urfalı dns adresleri gogılda olması lazım

Kablonet kullanıyorum, hangi DNS girmem gerekiyor?
yazdıklarım en hızlı ve en güvenilir olanlar. ikisinden birini dene kablonette kısıtlama varsa goodbye dpi açarsın olur biter

operadan giriyorum
opera vpn aç
opera ayarlarından rtc yaz izin ver
bağlanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,344
Üyeler
202,582
Son üye
koziro23