Bilgisayarda Kullanmak İçin Hoparlöre Ne Kadar Bütçe Ayrılmalı?

Hocam almasına alırım para mühim değil de gerçekten fark eder mi onu bilemedim sadece. Max 3 4k verilir gibi geliyor bana, kalanı günlük kullanıcıyı aşan bir bütçe olur diye düşünüyorum. Varsa model tavsiyeniz bakabilirim, yoksa dediğim gibi ya benim işimi hepsi görür mantığıyla 1klık bişi almayı düşünmüştüm en son
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forumda bu işin piri kim onu bulsam da birkaç model tavsiyesi alsam harika olacak da :d
Şu anda benim de kullandığım Logitech Z333'ü öneririm, satışta değilse maalesef öneremeyeceğim, çok araştırma yapmadım, ama 2+1 iyi bir markanın modelini alabilirsin.

Dostlar selam,

Bilgisayar toplarken aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum. Sizce bilgisayarda günlük şeylerde, film ve dizide falan kullanmak için bir hoparlöre ne kadar bütçe ayrılmalı. Profesyonel bir beklentisi olmayana nereye kadar ödese kafi sizce?
Ben en ucuzunu almıştım 1+1 klasik hoparlör tarzı olanlardan, sesi yetiyor zaten genelde kulaklık tercih ediyorum o yüzden para harcamak istememiştim pişman değilim.

Ben en ucuzunu almıştım 1+1 klasik hoparlör tarzı olanlardan, sesi yetiyor zaten genelde kulaklık tercih ediyorum o yüzden para harcamak istememiştim pişman değilim.
Bende de tam tersi hocam ya, genel olarak hoparlör kullanıyorum.
Şu anda benim de kullandığım Logitech Z333'ü öneririm, satışta değilse maalesef öneremeyeceğim, çok araştırma yapmadım, ama 2+1 iyi bir markanın modelini alabilirsin.
Hocam bu subwoofer mereti masada çok yer kaplıyor gibi ya, aşırı büyük gözüküyorlar gözüme, daha masa falan da alacağım ne kadar yerim olacağı muallak, bir de hoparlöre bu kadar para bayılasım da yok açıkçası. İkinci elden temiz bir şeyler bulursam olabilir.

1 hafta önce Presonus Eris 3.5 MKII aldım, muazzam ses kaliteleri var, ama bunlar stüdyo monitör olarak geçtiği için bass la falan işin yoksa muazzam diyebilirim. Yine yok değil ama az çok demek istediğimi anladın, ben özellikle tweeter olmayan hoparlöre bulaşma derim. O tiz seslerini net almak ayrı bi zevk. 8.5k ya aldım.

1 hafta önce Presonus Eris 3.5 MKII aldım, muazzam ses kaliteleri var, ama bunlar stüdyo monitör olarak geçtiği için bass la falan işin yoksa muazzam diyebilirim. Yine yok değil ama az çok demek istediğimi anladın, ben özellikle tweeter olmayan hoparlöre bulaşma derim. O tiz seslerini net almak ayrı bi zevk. 8.5k ya aldım.
Hocam 300 liraya da hoparlör var, o fiyata alınan hoparlör hayli hayli tatmin edecektir. Ben o kadar çıkmaya gerek var mı onu düşünüyorum sadece. Çok aşasım da yok, 300lük kadar kötü olmayan ama bana 8-10K falan da ödetmeyecek bir şeyler bulabilirsem iyi olacak galiba.

kalite anlamında minimum 7.5k. Subwoofer istiyorsan 10k daha ekle. Bütçe yoksa subsız alırsın sonra sub eklersin ama asla 3-5K'ya saçma sapan şeyler alma.
Ne alayım mesela 3-5'e?

Bende de tam tersi hocam ya, genel olarak hoparlör kullanıyorum.

Hocam bu subwoofer mereti masada çok yer kaplıyor gibi ya, aşırı büyük gözüküyorlar gözüme, daha masa falan da alacağım ne kadar yerim olacağı muallak, bir de hoparlöre bu kadar para bayılasım da yok açıkçası. İkinci elden temiz bir şeyler bulursam olabilir.
Subu yere koyacaksın

Benim subwoofer pc kasam kadar mecbur yere koyuyorum

Sağolasın bebeyim sipariş geçeyim.
1788620375056.webp

Çok dandik bir test oldu amaa gecikme şu seviyelrde bt modunda :D

Ve evet kablolu kullanınca gecikme yok gibi bir şey

Hayır kendi içinde amfisi var RCA kabloyu jak girişine takıp keyfine bakıyosun :)

Hocam soundbar ile Referans Monitör aynı mı :) Bunda sesin tınılarına kadar duyabiliyorsun bunun olayı yüksek ses değil, kaliteli ses.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,692
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri