🔥İndirim Asus Tuf Gamıng 750w 80plus 🔥 3.689 TL

Hocam fiyat olarak o ürünü uygun almıştım piyasada 7500 tl iken ben 5000 tl ye almıştım bu şekilde sorun olacağını bilem almazdım şuan bu ürünü kullanıyorum şimdilik sıkıntısı yok ileride ne olur bilemem

Bu ürün gayet başarılı top seviye diyebileceğimiz bir baremde bence öyle.

Güç kaynağında illaki markaya bak ama tier liste bakmanız da çok fayda var boktan ürünleri marka vurup satıyorlar mesala msi a600dn 80 plus ama iç kompenent yapısı çok eski 300 watt üstü stabilligini kaybediyor tirel liste size kısa yoldan alınıp alinmayacagini söylüyor a b c d e gibi gruplama var c ye kadar alınabilir d ve e ise kesinlikle uzak durulması gereken bir grup c de idare eder ama parasına göre 1 ton para verip c almayın çünkü markalar ve bizim aç satıcılar millete acayip çakıyorlar
hocam şuanki kullandığım powerle peki 5080 kullansam ne olur bilgisayarın açılmasında falan sıkıntı olur mu. şuanlık MSI MAG A600DN 600 W kullanıyorum

eski tip psu ama yine de fiyat çok güzel alınır. bronze gold a çok takılmayın platinum yazıp gold kadar verimli olmayan psu lar var dolu, tuf 750 çok güzel işinizi görür

hocam şuanki kullandığım powerle peki 5080 kullansam ne olur bilgisayarın açılmasında falan sıkıntı olur mu. şuanlık MSI MAG A600DN 600 W kullanıyorum
Sıkıntı pc yük altına girdiğinde kapanır süreklilik arzederseki o şekilde kullanamazsın ki donanımlara zarar verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,473
Üyeler
203,153
Son üye
batuhnby
Geri