RTX 3070 Dlss5 De Neden Bukadar Kötü

nvidia dlss 5i 40xx serisine getireceğini söyledi ama 30xx eklerlermi şüpheli

DLSS 5'te olay gerçekçilik arttırmak performans değil benim anladığım, onun için çok normal bence. 150 FPS si 50-60'a düşürüyor :)

3070'in teknolojisi yetersiz saf güçten devam et hocam.

Nasıl gelmez amd duyurdu 2027'de geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dlss5 fps arttırsın diye yapılmadı ki?

Dlss artık bu saatten sonra gerçekçiliğe odaklandığı için performans artışı görmek zor. Bildiğimiz anam babam usulü dlss teknolojisi olmaz gibi. adamlar evrimleştiriyor böyle giderse

Yani 50fps alıyosun dlss açtım 100 oldu mantığı sadece 4.5 ve öncekilerinde geçerli 😄

Bide rtx 30 a resmi desteği olmadığından ötürü
Dlss 4.5 devam kardeşim

Nasıl gelmez amd duyurdu 2027'de geliyor

Dlss 4.5 devam kardeşim

Aynen öyle

Bide ben oyunlarında “oyun gibi” gözükmesi taraftarıyım. bu kadar gerçekçi bir oyun deneyimi aramalı mıyız diye sorgulamıştım dlss5 çıkınca.

Oyun mu oynuyoruz yoksa bilgisayardan açtığımız filmdeki karakteri mi yönlendiriyoruz belli değil 😄

Hatta bu saatten sonra şu soru sorulur;

DLSS 5 evet harika mükemmel gözüküyor ama dlss 4-4.5la oynadığımızda gerçeğe yakın görüntü tamamen kayboluyor mu? Yani dlss5 oyunsa dlss4.5 atari mi oluyor?

Ben gündelik hayatta insanların dlss5 peşinde koşacağını çok düşünmüyorum bence. Dlss5 açıp ray tracing açmayı zaten unutun patlarsınız 😄

Dlss 4-4.5 her neyse dlss kaliteli moddayken bide ray tracingle akıcı oynamak isterim. Rt bana daha güzel teknoloji geliyor

nvidia dlss 5i 40xx serisine getireceğini söyledi ama 30xx eklerlermi şüpheli

40 çıktığında 30 a anında üvey evlat muamelesi çaktılar FG ile. Bu saatten sonra 30 ların 20 lerin belini doğrultamazlar

30 sadece rekabetçi oyun oynayıp geçenler için uygun alternatif

40 serisi ve üstü şanslı. Hem fg var hemde mining muhabbeti bittikten sonra çıktı bu kartlar

İnşAllah kral 7000 serilerinde fps düşürdü azcık ama görüntü kesinlikle daha iyidi fsr 3ten
Bariz kalite farkı var ama 6000 serisi için nasıl optimize edecekler bilmiyorum. Umarım performans kaybı çok olmaz ama pek ümitli değilim. Ayrıca 2027 başına yetişir mi şüpheli.

Kayıp olucak yapay zeka cekirdekleri olmadigi icin int8 den dönüştülerek kullanilacak optiscaler ile su an kullanabilrsin fsr 4ü
7000 serisi hadi neysede 2021 üretim seriye fsr 4 getirmeleri bile şaşırtıcı hiç beklemezdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,709
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62
Geri