3080 ile denemişler 138 fpsten 4 fpse düşmüş neural engine ilenvidia dlss 5i 40xx serisine getireceğini söyledi ama 30xx eklerlermi şüpheli
geliyor zaten sene bası , ben performansı nasıl olur diye sormuştumGelmez.
Nasıl gelmez amd duyurdu 2027'de geliyorGelmez.
Dlss 4.5 devam kardeşimDlss5 fps arttırsın diye yapılmadı ki?
Dlss artık bu saatten sonra gerçekçiliğe odaklandığı için performans artışı görmek zor. Bildiğimiz anam babam usulü dlss teknolojisi olmaz gibi. adamlar evrimleştiriyor böyle giderse
Yani 50fps alıyosun dlss açtım 100 oldu mantığı sadece 4.5 ve öncekilerinde geçerli
Bide rtx 30 a resmi desteği olmadığından ötürü
Nasıl gelmez amd duyurdu 2027'de geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dlss 4.5 devam kardeşim
nvidia dlss 5i 40xx serisine getireceğini söyledi ama 30xx eklerlermi şüpheli
geliyor zaten sene bası , ben performansı nasıl olur diye sormuştum
Umarım dediğiniz gibi olur ve düzgün çalışırNasıl gelmez amd duyurdu 2027'de geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dlss 4.5 devam kardeşim
İnşAllah kral 7000 serilerinde fps düşürdü azcık ama görüntü kesinlikle daha iyidi fsr 3tenUmarım dediğiniz gibi olur ve düzgün çalışır![]()
Bariz kalite farkı var ama 6000 serisi için nasıl optimize edecekler bilmiyorum. Umarım performans kaybı çok olmaz ama pek ümitli değilim. Ayrıca 2027 başına yetişir mi şüpheli.İnşAllah kral 7000 serilerinde fps düşürdü azcık ama görüntü kesinlikle daha iyidi fsr 3ten
Kayıp olucak yapay zeka cekirdekleri olmadigi icin int8 den dönüştülerek kullanilacak optiscaler ile su an kullanabilrsin fsr 4ügeliyor zaten sene bası , ben performansı nasıl olur diye sormuştum
7000 serisi hadi neysede 2021 üretim seriye fsr 4 getirmeleri bile şaşırtıcı hiç beklemezdimKayıp olucak yapay zeka cekirdekleri olmadigi icin int8 den dönüştülerek kullanilacak optiscaler ile su an kullanabilrsin fsr 4ü