25w Sarj Aleti Onerisi

Toxtway

80+
Reaksiyon skoru
103
s25 im var max 25w destekliyormus orijinal sarj aleti pahali geldi daha ucuza baska markalarda guzel urunler gordum ama ne almalıyım bilemedim guzel kampanya var mı suanda

Orijinalinin de fiyatı iyi aslında.

Spigen'ler bir ara çok satıyordu 45-47W - 400 600 tl arası ilerisi içinde kullanırsın tabi yorumlarına v.s kendiniz de bakın

Orijinalinin de fiyatı iyi aslında.

bu marka güvenilir mi ilk defa gördüm, orjinalinin alternatifleri daha ucuz gözüktüğü için onu almayi düşünmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Spigen'ler bir ara çok satıyordu 45-47W - 400 600 tl arası ilerisi içinde kullanırsın tabi yorumlarına v.s kendiniz de bakın
amacim ileriye dönük değil de olabildiğince küçük bir model almak o yüzden bana yettiği kadarı daha avantajli olur

1100 lira uygunsa çok kaliteli ve sağlam bi adaptör kablo ikilisi önerebilirim.

bu marka güvenilir mi ilk defa gördüm, orjinalinin alternatifleri daha ucuz gözüktüğü için onu almayi düşünmedim

amacim ileriye dönük değil de olabildiğince küçük bir model almak o yüzden bana yettiği kadarı daha avantajli olur
Voltme güvenilir bir marka. Kasası şaşırtıcı derecede kaliteli hissettiriyor.

En kompakt şarj aletini arıyorsanız Samsung 25W şarj aletinden daha küçüğü yok. İyi tasarlanmış.

indirimle şu şekilde 950 civarına kaliteli bi seçenek
43682.webp
43681.webp

Voltme güvenilir bir marka. Kasası şaşırtıcı derecede kaliteli hissettiriyor.

En kompakt şarj aletini arıyorsanız Samsung 25W şarj aletinden daha küçüğü yok. İyi tasarlanmış.
markayı bilmiyorum , görüntüde kaliteli duruyor içime sindi bakacagim buna teşekkürler

indirimle şu şekilde 950 civarına kaliteli bi seçenek
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
elimde zaten kutudan çıkan kablo var ona gerek yok bide bu alet zaten 20w , bana 25w veya daha üstü lazim ki tam performansi alabileyim

Bu hafta kullanmaya başladığım snapdragonlu a36 5g bile 45 watt destekliyor en üst modellerden bir tanesi olan s25 neden 25 watt destekliyorki

Bu hafta kullanmaya başladığım snapdragonlu a36 5g bile 45 watt destekliyor en üst modellerden bir tanesi olan s25 neden 25 watt destekliyorki
inan hiç bilmiyorum ve hak veriyorum bence samsungun bu durumu artik düzeltmesi lazım çok zor bisey değil şunu yapmak

markayı bilmiyorum , görüntüde kaliteli duruyor içime sindi bakacagim buna teşekkürler

elimde zaten kutudan çıkan kablo var ona gerek yok bide bu alet zaten 20w , bana 25w veya daha üstü lazim ki tam performansi alabileyim
Voltme güzel marka hocam

samsung ve iphone, xiaomiye kıyasla bataryalarına hassas davranırlar ki batarya ömrü uzasın. bu tür yüksek wattlı şarj cihazlar batarya ömrüne çok zarar veriyor. a36 samsungun ana odağını üzerinde tutan bi cihaz değil bu yüzden biraz yüksek tutmuşlar ama s serilerinde yüksek watt kullanmıyorlar

inan hiç bilmiyorum ve hak veriyorum bence samsungun bu durumu artik düzeltmesi lazım çok zor bisey değil şunu yapmak
o zaman şu ürünü almanızı öneririm 6 ay civarı kulandım aşırı memnundum baya hafif ve taşınabilir bir adaptör. kullandığım ürüni abime hediye ettim çok istemişti diye ve dayanamadım 2 gün önce kendime tekrar aldım bu siteden şu an gelmesini bekliyorum. bundan sonrada bu watt civarlarında alırsamda bundan caymam.
43684.webp

samsung ve iphone, xiaomiye kıyasla bataryalarına hassas davranırlar ki batarya ömrü uzasın. bu tür yüksek wattlı şarj cihazlar batarya ömrüne çok zarar veriyor. a36 samsungun ana odağını üzerinde tutan bi cihaz değil bu yüzden biraz yüksek tutmuşlar ama s serilerinde yüksek watt kullanmıyorlar

o zaman şu ürünü almanızı öneririm 6 ay civarı kulandım aşırı memnundum baya hafif ve taşınabilir bir adaptör. kullandığım ürüni abime hediye ettim çok istemişti diye ve dayanamadım 2 gün önce kendime tekrar aldım bu siteden şu an gelmesini bekliyorum. bundan sonrada bu watt civarlarında alırsamda bundan caymam.Alıntıyı görüntüle
bu fiyata nerden buldun link varmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,342
Üyeler
203,398
Son üye
RayanApple
Geri