bu marka güvenilir mi ilk defa gördüm, orjinalinin alternatifleri daha ucuz gözüktüğü için onu almayi düşünmedim![]()
VOLTME V2008 Revo 30W C Gan Şarj Cihazı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
VOLTME V2008 Revo 30W C Gan Şarj Cihazı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kawww.mediamarkt.com.tr
Orijinalinin de fiyatı iyi aslında.
SAMSUNG EP T2510NWEGWW 25 W TypeC Beyaz Hızlı Şarj Adaptörü - Cepte Şok
SAMSUNG EP T2510NWEGWW 25 W TypeC Beyaz Hızlı Şarj Adaptörü avantajlı fiyatlarla Cepte Şok'ta. İncelemek ve hemen sipariş vermek için tıklayın.www.sokmarket.com.tr
amacim ileriye dönük değil de olabildiğince küçük bir model almak o yüzden bana yettiği kadarı daha avantajli olurSpigen'ler bir ara çok satıyordu 45-47W - 400 600 tl arası ilerisi içinde kullanırsın tabi yorumlarına v.s kendiniz de bakın
Voltme güvenilir bir marka. Kasası şaşırtıcı derecede kaliteli hissettiriyor.bu marka güvenilir mi ilk defa gördüm, orjinalinin alternatifleri daha ucuz gözüktüğü için onu almayi düşünmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
amacim ileriye dönük değil de olabildiğince küçük bir model almak o yüzden bana yettiği kadarı daha avantajli olur
markayı bilmiyorum , görüntüde kaliteli duruyor içime sindi bakacagim buna teşekkürlerVoltme güvenilir bir marka. Kasası şaşırtıcı derecede kaliteli hissettiriyor.
En kompakt şarj aletini arıyorsanız Samsung 25W şarj aletinden daha küçüğü yok. İyi tasarlanmış.
elimde zaten kutudan çıkan kablo var ona gerek yok bide bu alet zaten 20w , bana 25w veya daha üstü lazim ki tam performansi alabileyim
inan hiç bilmiyorum ve hak veriyorum bence samsungun bu durumu artik düzeltmesi lazım çok zor bisey değil şunu yapmakBu hafta kullanmaya başladığım snapdragonlu a36 5g bile 45 watt destekliyor en üst modellerden bir tanesi olan s25 neden 25 watt destekliyorki
Voltme güzel marka hocammarkayı bilmiyorum , görüntüde kaliteli duruyor içime sindi bakacagim buna teşekkürler
elimde zaten kutudan çıkan kablo var ona gerek yok bide bu alet zaten 20w , bana 25w veya daha üstü lazim ki tam performansi alabileyim
samsung ve iphone, xiaomiye kıyasla bataryalarına hassas davranırlar ki batarya ömrü uzasın. bu tür yüksek wattlı şarj cihazlar batarya ömrüne çok zarar veriyor. a36 samsungun ana odağını üzerinde tutan bi cihaz değil bu yüzden biraz yüksek tutmuşlar ama s serilerinde yüksek watt kullanmıyorlarBu hafta kullanmaya başladığım snapdragonlu a36 5g bile 45 watt destekliyor en üst modellerden bir tanesi olan s25 neden 25 watt destekliyorki
o zaman şu ürünü almanızı öneririm 6 ay civarı kulandım aşırı memnundum baya hafif ve taşınabilir bir adaptör. kullandığım ürüni abime hediye ettim çok istemişti diye ve dayanamadım 2 gün önce kendime tekrar aldım bu siteden şu an gelmesini bekliyorum. bundan sonrada bu watt civarlarında alırsamda bundan caymam.inan hiç bilmiyorum ve hak veriyorum bence samsungun bu durumu artik düzeltmesi lazım çok zor bisey değil şunu yapmak
bu fiyata nerden buldun link varmisamsung ve iphone, xiaomiye kıyasla bataryalarına hassas davranırlar ki batarya ömrü uzasın. bu tür yüksek wattlı şarj cihazlar batarya ömrüne çok zarar veriyor. a36 samsungun ana odağını üzerinde tutan bi cihaz değil bu yüzden biraz yüksek tutmuşlar ama s serilerinde yüksek watt kullanmıyorlar
o zaman şu ürünü almanızı öneririm 6 ay civarı kulandım aşırı memnundum baya hafif ve taşınabilir bir adaptör. kullandığım ürüni abime hediye ettim çok istemişti diye ve dayanamadım 2 gün önce kendime tekrar aldım bu siteden şu an gelmesini bekliyorum. bundan sonrada bu watt civarlarında alırsamda bundan caymam.Alıntıyı görüntüle