Yardım İp13 Ten İp14 Pro Ya Geçiş Yapılır mı?

16 pro 2.elde 70k o kadar para vermek istemiyorum onun göreceği işi 2 3 sene 14 pro görür bence
2 sene sonra burdaki 70 olucak 160 gene para değeri düştü zam falan derken aynı şeye paltıcak değiştirmek kendin bilirsin

Çok para bağlamayayım diyorsan yarı parasına android alıyorsun aynı performans neredeyse. Androidin mantığı (samsung hariç) alıp 3 sene kullanıp kardeşine çocuğuna devretmektir
androidi ultra serisi hariç haz etmiyorum ikincisi iphone 2.elde canlı para istediğin an satıyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 sene sonra burdaki 70 olucak 160 gene para değeri düştü zam falan derken aynı şeye paltıcak değiştirmek kendin bilirsin
14 pronun üstüne 15k yeterli oluyor 16 pro için 50k koymam gerekiyor meredeyse aradaki fark küçümsenecek bir fark değil şu an için

nedeni söyleyebilir misiniz hocam
dinamik ada pro kalitesi ram işlemci farkı kameranın daha iyi olması bence değer gibi
O konularda size katılıyorum ve ben de 13 pro max kullanıyorum hala hatasız bir deneyime sahibim.

Beni düşündüren nokta 15.000₺ verilmesi ve netice de 4 yıllık bir cihaza yükseltiyorsunuz. Kötü bir deneyimle karşılaşacağını sanmıyorum sorunsuz bir cihaz ise. Yalnızca ben o masrafı farklı bir şekilde belki güncel bir iPhone a yönlendirmeyi tercih ederdim. İyi forumlar.

androidi ultra serisi hariç haz etmiyorum ikincisi iphone 2.elde canlı para istediğin an satıyorsun

14 pronun üstüne 15k yeterli oluyor 16 pro için 50k koymam gerekiyor meredeyse aradaki fark küçümsenecek bir fark değil şu an için
tamam reis bu durumda aklına zaten kazımışsın kararlaştırmışsın diğer seçeneklere kapalısın gidip 14p al geç

Hocam çok para bağlamak istemiyorum diyorsun. Android ultra serisi harici sevmiyorum diyorsun. İphone piyasası hızlı diyorsun :D Ne olsun istiyorsun onu anlamadım. Elindekini satıp 40kya telefon alacağına 15kya android alıp geçebilirsin diyorum bende çok nakit bağlamak istemiyorsan.

iphone 14 pro kullandım bir süre, cihazın ağırlığından dolayı satmıştım. tek apple maceram da bu oldu. cihaz gerçekten ağır ve eli yoruyor.

Hocam çok para bağlamak istemiyorum diyorsun. Android ultra serisi harici sevmiyorum diyorsun. İphone piyasası hızlı diyorsun :D Ne olsun istiyorsun onu anlamadım. Elindekini satıp 40kya telefon alacağına 15kya android alıp geçebilirsin diyorum bende çok nakit bağlamak istemiyorsan.
Çok para bağlamak istemiyorumdan kastım bir telefona şu an 50k 60k veremem. Ultra serisi haricide android telefon kullanmam. Benim cevabımı istediğim soru 13 ten 14pro ya geçmek değer mi değmez mi asıl konumuz bu android vs değil

O konularda size katılıyorum ve ben de 13 pro max kullanıyorum hala hatasız bir deneyime sahibim.

Beni düşündüren nokta 15.000₺ verilmesi ve netice de 4 yıllık bir cihaza yükseltiyorsunuz. Kötü bir deneyimle karşılaşacağını sanmıyorum sorunsuz bir cihaz ise. Yalnızca ben o masrafı farklı bir şekilde belki güncel bir iPhone a yönlendirmeyi tercih ederdim. İyi forumlar.
bu noktada ip15 devreye giriyor o zaman sağolun hocam iyi forumlar

tamam reis bu durumda aklına zaten kazımışsın kararlaştırmışsın diğer seçeneklere kapalısın gidip 14p al geç
eyvallah hocam sağolasın

iphone 13 kozmetik 8/10 128gb kullanıcısıyım pil 70e düştü ikinci el 14 pro 256gb buldum tek değişen pil deji ile kutu fatura yok kozmetik 7/10 üstüne 15k vereceğim değer mi sizce
Mantıken 20K vereceksin pil değiştirme işine de girmek lazım. Yani fark var mı var ama cihaz yine güncel değil 1-2 seneye yavaşlatırlar onu da, Ai özelliklerini zaten almıyor. Bana 16e daha mantıklı geliyor üste 10K koyup pili iyi durumda cihaz bulursun.

Geri