Dgs ile mühendisliğe geçmek mantıklı mı

Şimdi kardeşim ben de senle aynı şekilde yapacam olay şu
135DK 50 Paragraf 50 Tyt Mat var usta
PC Prog dan gecilebilen bölümler
Pc muh
Yazılım muh
Bilişim sistemleri muh
YBS
Bilişim sistemleri teknolojileri
Geçişleri her zaman olmayan bölümler
Meteoroloji mühendisliği
Fizik
Fizik Mühendisliği

Aldığın puan söz say ea puanları olarak ayrılıyor bizim geçiş bölümlerinde YBS EA Puandan geri kalanları SAY puandan alıyor DGS Çıkmış sorulara bak millet dgs25 yks25 gibi sağ gösterip sol vurmuş diyor dgs25 çıkmış sorulara daha bakmadım ama dgs24 den yapabileceğim sorulara baktım bi 20 net rahat çıkarırsın zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PC Mühendisliğine geçmeye gelince bazı üniler sen iki yıl okuduktan sonra 3. Sınıftan başlatmayabilir sene kaybı yaşayabilirsin üniversiteden üniversiteye değişiyor 350-250K kişinin girdiği sınavda ülke geneli sayisalda ilk 5-6K ya girmen lazım ki o da Kıbrıs tam burslu için ondan dolayı o kadar yüksek yapamam diyorsan diğer bölümlere göz at bu arada lgs yks gibi burada da okul notların etkiliyor
kardeş 1 sene sonrasından geliyorum ne yaptın son durum ne

kardeş 1 sene sonrasından geliyorum ne yaptın son durum ne
Ustam valla sınavda az yanlış yaptım ama yaptığım mat neti az olduğum için hiçbir şey gelmiyor malesef doğru düzgün,YBSden devam edeceğim,malesef evdeki hesap çarşıya uymadı, gerçekten yks 300k barajını geçip alakalı bir mühendislik bölümüne girip önlisansda aldığın dersleri saydirmak daha mantıklı

Ustam valla sınavda az yanlış yaptım ama yaptığım mat neti az olduğum için hiçbir şey gelmiyor malesef doğru düzgün,YBSden devam edeceğim,malesef evdeki hesap çarşıya uymadı, gerçekten yks 300k barajını geçip alakalı bir mühendislik bölümüne girip önlisansda aldığın dersleri saydirmak daha mantıklı
usta bende son sınıfa geçtim programcılıkta şimdi bu sene dgs ye giricem bana tavsiyelerin var mı kaç ay çalıştın dgs ye türkçe ve mat netlerin nasıldı tam olarak

usta bende son sınıfa geçtim programcılıkta şimdi bu sene dgs ye giricem bana tavsiyelerin var mı kaç ay çalıştın dgs ye türkçe ve mat netlerin nasıldı tam olarak
Hiç doğru düzgün çalışandan mattan 11 net Türkçe'den 30 net yaptım, matematiği de düzgün yaparsan bir şeyler gelir ama sana tavsiyem bu dgs çalışmalarını bir Tür takviye olarak görüp tyt mat ve Türkçe için,AYT fenden kolay konulardan net çıkararak AYT 300K barajını zorlardım

Sorular yksye göre kat kat daha kolay ama kontenjan kısıtlılığı çok var en fazla 2 kişi açıyorlar

Hiç doğru düzgün çalışandan mattan 11 net Türkçe'den 30 net yaptım, matematiği de düzgün yaparsan bir şeyler gelir ama sana tavsiyem bu dgs çalışmalarını bir Tür takviye olarak görüp tyt mat ve Türkçe için,AYT fenden kolay konulardan net çıkararak AYT 300K barajını zorlardım
saol ustam ama ben fen hiç yapamıyorum o yüzden yks girmek daha riskli benim için burada sadece matematik çalışmam gerekiyor ve 8 ay gibi bir süre var bu 8 aya ayt yetiştiremem gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,364
Üyeler
202,857
Son üye
emrekarayilan04
Geri