Ekran Kartı 2. El Piyasası Kafayı Yemiş Durumda

flyingatm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,437
Aynı kartı 30'a satan da var 20'ye satan da var.

Kartın sıfırı 2. elden daha ucuz olan çok senaryo var.

Adam 7900XTX'e 40 lira fiyat yazmış, sonra bir hesap da 38'e elden alayım demiş; satıcı da yok demiş. Sonra o kişinin ne hikmetse tüm ilanlarına bu hesap gelip; 1-2 lira altına hemen elden alayım yazmış, satıcı da yok yazmış. Bu şekilde de kartın ederi oymuş gibi piyasayı manipüle etmeye çalışıyor 2. hesabından. Halbu ki kartın ederi 30 lira.

Her yer tetikçi dolu. Her yer fiyat manipülatörü dolu.

2. elden bir ekran kartı bakayım dedim; kanser oldum. Adam 7900XTX'in 9070XT'den daha iyi bir oyun performansı verdiğini hatta 5080'e rakip olduğunu yazıyor ve fiyatı 45 giriyor. Sen tersini söyleyince de küfür ediyor.

Allah korusun artık.

Son düzenleme:

Adam 7900XTX'e 40 lira fiyat yazmış, sonra bir hesap da 38'e elden alayım demiş; yok demiş. Sonra o kişinin ne hikmetse tüm ilanlarına bu hesap gelip; 1-2 lira altına hemen elden alayım yazmış, satıcı da yok yazmış. Bu şekilde de kartın ederi oymuş gibi piyasayı manipüle etmeye çalışıyor.

2. elden bir ekran kartı bakayım dedim; kanser oldum. Adam 7900XTX'in 9070XT'den daha iyi bir oyun performansı verdiğini hatta 5080'e takip olduğunu yazıyor ve fiyatı 45 giriyor. Sen tersini söyleyince de küfür ediyor.

Allah korusun artık.
Katılıyorum millet kafayı yedi ülkenin 2.el piyasasında ciddi şekilde sıkıntı var.

Adam 7900XTX'e 40 lira fiyat yazmış, sonra bir hesap da 38'e elden alayım demiş; yok demiş. Sonra o kişinin ne hikmetse tüm ilanlarına bu hesap gelip; 1-2 lira altına hemen elden alayım yazmış, satıcı da yok yazmış. Bu şekilde de kartın ederi oymuş gibi piyasayı manipüle etmeye çalışıyor.

2. elden bir ekran kartı bakayım dedim; kanser oldum. Adam 7900XTX'in 9070XT'den daha iyi bir oyun performansı verdiğini hatta 5080'e takip olduğunu yazıyor ve fiyatı 45 giriyor. Sen tersini söyleyince de küfür ediyor.

Allah korusun artık.
Kafayı yemekten ziyade ucuz fiyatli olanların hepsi satıldı (zamlar)piyasada ölü ilanlar kaldı ilan kalmadığından ilana koyan adam da ölü ilanları görüp yüksekten koyuyor bir süre satmayinca düşürür de eski fiyatlar zor genel zamlar vurdu desek daha doğru olur
Dediğin mevzudaki adamların kartları da zaten satılmıyor 6 ay ilanda tutar hem kart eskir hem de daha ucuza verir olan ona olur

ben daha önce şöyle bir şey yapmıştım. Piyasada istediğim kartı bulamayınca gidip hazır sistem almıştım. ( ekran kartı öyle ucuza geliyor ya) elimde kalan hazır sistemi de piyasa fiyatından satmıştım hemen. Bu sayede ekran kartını acayip ucuza getirmiştim. Bütçesi olan mantıklı hareket edecek olan deneyebilir :)

Kafayı yemekten ziyade ucuz fiyatli olanların hepsi satıldı (zamlar)piyasada ölü ilanlar kaldı ilan kalmadığından ilana koyan adam da ölü ilanları görüp yüksekten koyuyor bir süre satmayinca düşürür de eski fiyatlar zor genel zamlar vurdu desek daha doğru olur
Dediğin mevzudaki adamların kartları da zaten satılmıyor 6 ay ilanda tutar hem kart eskir hem de daha ucuza verir olan ona olur
Sebebi linç daha çok. Eskiden forum dh dışında 2. el ürün alınmazdı ekran kartı vs. Oradaki kadro da sahibinden'e geçti. Forum öldü.

Sorumluluk azalınca, insanın doğası ortaya çıkıyor. Bakalım, girsin aynı fiyatı şu an forum dh'de 2. el bölümüne; rezil ederler adamı.

Sarı sitenin fonksiyonel ve algoritmik yaklaşımının da payı çok büyük.

:D Ne yapsalar haklılar bizim millet kadar @p tal varlık yok 50 de yazar 30 da biride gidip alır ürünün fiyatını satıcı değil alıcı belirler sen almadıktan sonra o ürüne 20 de yazsın ne fark ediyor ben 1 ay boyunca 4050 laptop aradım herkes 30-32k yazmış gidip 24.500'e cillop gibi ürün aldım mesela sen almadıkça o fiyat düşecek

Pandemi zamanının araba piyasasına döndü iyice. İsteyen kafasına göre fiyat giriyor belki seni beni kandıramaz ama elbet anlamayan birini bulup düdükleyecek. Şahsen ben 2. el sarı siteden bir şey alırken direkt girip 1 aylık bir ilana yazmam bir hafta on gün kadar araştırma yaparım sürekli en yeni ilanları takip ederim. İyi mal iyi fiyata zaten 2-3 günde satılır hatta aynı günde bile satılır. 1 aydır ilanda duran malzemede vardır bi ali cengiz oyunu der geçerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,246
Üyeler
203,757
Son üye
kaansugec
Geri