Rog-Thor-1200p3-Whıte-Gamıng 22.267 TL

Afacan Dennis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
235
amazon depo ürünü amazona güvenirim basarım parayı diyen varsa alabilir modele göre fiyat normal seviyede

diğeri 27k

amazon depo ürünü amazona güvenirim basarım parayı diyen varsa alabilir modele göre fiyat normal seviyede

diğeri 27k

30 bin tl düşmüş bu ne biçim psu kendilginden

elektrik kesilince 10dk limit verio mu bari bu psu bu fiyata anca o şekil verilir

diğeri 27k

Bu fiyata kablosuz çalışması lazım

Rog 1000p modeli miydi hocam
Evet hocam videosunuda cektim hatta da biraz argo kullanmışım yüklemedim buraya ataç falanda yaptık kısa devre çalışmadı bende bunu aldım birazdan gelecek gibi buda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O kadar sistemi söktüğümle kaldım psu yüzünden

Thordan cok memnundumda sistemim beyaz bendeki thor siyah 1200w platinum 2 bendekide şimdi bunla güncellemiş oldum ömürlük kullanurım artık

Evet hocam videosunuda cektim hatta da biraz argo kullanmışım yüklemedim buraya ataç falanda yaptık kısa devre çalışmadı bende bunu aldım birazdan gelecek gibi buda

O kadar sistemi söktüğümle kaldım psu yüzünden

Thordan cok memnundumda sistemim beyaz bendeki thor siyah 1200w platinum 2 bendekide şimdi bunla güncellemiş oldum ömürlük kullanurım artık
Ben 1000p modelini aldım 1 tane kullanılmış var diyordu 1k ucuza ama sıfırını aldım. Siyah sisteme beyaz aldım ama 24pin kablom zaten görünmüyor. Eps ler sadece soketler görünüyor. Gpu da dik olduğu için kablo çok görünürde değil. 850w gold psu dan geçtim çok az maliyet ile umarım bana sorun çıkarmaz psu.

Bu fiyatı buna vermeyin baba alın max asus rog 1000p 1200p modelini takılın

Geri