Bu İki Modelden Hangisini Almalıyım?

Reaksiyon skoru
86
Bütçe
85000
Selamlar, hem 3d tasarım ve analiz programları için hem de oyun oynamak için laptop bakıyordum. bu iki model arasında kaldım.
İkisi de %100 srgb ikisi de 5060 115W ekran kartına ve 32gb rame sahip. aralarındaki farklar boyutları ve buna bağlı olarak ağırlıkları ve işlemcileri. hangi işlemci daha uzun ömürlüdür? boyut farkı ve işlemci farkına bağlı olarak hangi modelin sıcaklık değerleri daha iyidir? pillerini de kıyaslayacak olursak hangi model daha iyi batarya performansı verir?
Ya da alternatif olarak önerebileceğiniz bir model var mı bu fiyatlarda ve özelliklerde?

R9 365 daha uzun ömürlüdür, daha az ısınır ve çok daha iyi batarya ömrüne sahip i7 250H'a göre. 17 inç ve ağır olması çok sorun değilse Omen 17 alın.

R9 365 daha uzun ömürlüdür, daha az ısınır ve çok daha iyi batarya ömrüne sahip i7 250H'a göre. 17 inç ve ağır olması çok sorun değilse Omen 17 alın.
hocam https://amzn.eu/d/0cFi5pPH bu model hakkında ne düşünüyorsunuz? fiyat olarak performans olarak nasıldır? gönderi sağlayan amazon olduğu için daha güvenilir ama satıcı güvenilir midir?

hocam https://amzn.eu/d/0cFi5pPH bu model hakkında ne düşünüyorsunuz? fiyat olarak performans olarak nasıldır? gönderi sağlayan amazon olduğu için daha güvenilir ama satıcı güvenilir midir?
1 TB'lisini nisanda sipariş vermiştim. 80W ekran kartı ve 150W adaptör yüzünden iade ettim. 150W adaptör yeterli gelmediği için battery drain yaşatıyor.

1 TB'lisini nisanda sipariş vermiştim. 80W ekran kartı ve 150W adaptör yüzünden iade ettim. 150W adaptör yeterli gelmediği için battery drain yaşatıyor.
demek bu yüzden fiyatı çok uygun. zaten aralarında saf güçte %15 civarı bir fark varken W değeri düşünce bir anlamı kalmıyor r9 365 model daha mantıklı geldi. hem dual channel olması daha iyi olur. teşekkürler hocam

Dostlar benimde 80 e kadar ünide kullanmak için güçlü bi laptopa ihtiyacım var amcam alacağı için mağazadan almak istiyor ordada fiyatlar mağlum bu güçte benzer fiyatlarda fiziksel olarak gçrebileveğim bir model varmı bildiğiniz

Dostlar benimde 80 e kadar ünide kullanmak için güçlü bi laptopa ihtiyacım var amcam alacağı için mağazadan almak istiyor ordada fiyatlar mağlum bu güçte benzer fiyatlarda fiziksel olarak gçrebileveğim bir model varmı bildiğiniz
hocam teknosa vatan mediamarkt gibi mağazalarda genelde internetten alacağınız fiyatın fazlasına satılıyor ürünler. tabi şansınıza mağazada denk gelip uyguna stoğu bitmek üzere olan ürün de bulabilirsiniz. oralarda daha az seçenek olduğu için ben incelemedim hiç. direkt bununla ilgili konu açarsanız daha iyi olur sizin için. ilgilenen daha fazla olur

İki üç hafta önce vatanda goodram'in bi modeli webe özel indirime girmişti. Mağazaya gidip mağazadan teslim siparişi vermek istediğimi söyledim. Sen internetten sipariş verme biz o fiyata düşelim dediler. Mağazası olan teknoloji marketlerin böyle indirimde ürününü yakalarsan belki bu şekilde mağazada görüp alabilirsin
hocam teknosa vatan mediamarkt gibi mağazalarda genelde internetten alacağınız fiyatın fazlasına satılıyor ürünler. tabi şansınıza mağazada denk gelip uyguna stoğu bitmek üzere olan ürün de bulabilirsiniz. oralarda daha az seçenek olduğu için ben incelemedim hiç. direkt bununla ilgili konu açarsanız daha iyi olur sizin için. ilgilenen daha fazla olur

https://amzn.eu/d/09LQfnlx hocam bu model hakkında ne dersiniz? oynadığım oyunlar Wuwa genshin honkai star rail nte ve birkaç tane hikayeli oyun last of us gow witcher 3 gibi. daha premium ve rahat bir kasa için değer mi?

Geri