2026 Yılında Huawei Tablet Almak

yasin77x

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba huawei tabletlerin app store son durumları nedir matepad 11.5 2025 almayı düşünüyorum 12 bin tl şuan internette amacım pdf okuyum üstünde soru falan çözmek,word de ara sıra yazı yazmak,bişeyler okumak ve youtube dan ya da googleden video film izlemek normalde ipad 11 alıcaktım lakin fiyatlar uçmuş android tarafıda aynı çokta para vermek istemiyorum

Merhaba huawei tabletlerin app store son durumları nedir matepad 11.5 2025 almayı düşünüyorum 12 bin tl şuan internette amacım pdf okuyum üstünde soru falan çözmek,word de ara sıra yazı yazmak,bişeyler okumak ve youtube dan ya da googleden video film izlemek normalde ipad 11 alıcaktım lakin fiyatlar uçmuş android tarafıda aynı çokta para vermek istemiyorum
alınmaz saygılar

Alabilirsin hocam, uygulamalarda sorun olmuyor. Not alma deneyimi vs güzel. Bundle halinde de uygun fiyatlara geliyor bazı modelleri.

alınmaz saygılar
saygılar hocam başka öneriniz var mı peki ? alternatif olarak ne alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alabilirsin hocam, uygulamalarda sorun olmuyor. Not alma deneyimi vs güzel. Bundle halinde de uygun fiyatlara geliyor bazı modelleri.
anladım zaten çok kullanmayacağım tableti o yüzden birazda ucuz bir şey almak istiyorum günde max 1-2 saat her günde kullanmayacağım

ben kullandım huawei tablet özel program ihtiyacınız yoksa birçok program var zaten istediğin herşeyi rahat rahat yapıyorsunuz (y) (y)

Matepad 11.5 2023 aldım rezillikti

2 yılın sonunda satıp ipad a16 aldım.

İpad ve Samsungdan şaşmayacaksın arayüz olarak rakipsizler.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
anladım zaten çok kullanmayacağım tableti o yüzden birazda ucuz bir şey almak istiyorum günde max 1-2 saat her günde kullanmayacağım
Oyun ağırlıklı kullanım olmadığı sürece memnun kalırsın, işlemcileri rakiplerine göre geride huawei cihazların. Kendim de Matepad Pro 12.2 Papermatte kullanıyorum. Elimde S10 Ultra da var mesela ama not alma ve içerik tüketme Huawei'de daha keyifli bana göre.

anladım dostlar ya 2. el ipad a16 alacağım ya da başka bir şeye yöneleceğim çünkü destek kesilmesi bence sıkıntılı teşekkür ederim herkese

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,355
Üyeler
203,400
Son üye
tuncaydemirhanw
Geri