Hangi Gamepadi Alayım Sizce

ben de yeni kontrolcü aldım dostum yazdığın 4 kontrolcüden içine sineni alabilirsin ben de hikayeli oyun amaçlı Mohjon Aether aldım ha illa listedekilerden ise benim tercihim Zd Gaminc Classic Legends olurdu ama yazdığın 4 kontrolcüden de içine sineni al gitsin hiçbiri üzmez

Yeni modelleri direkt çinden baika markanın ürünü olarak geliyor ve baya kaliteliler
Ben denemek için Asura aldım, maalesef select, start ve x,y,a,b tuşlarını pek beğenmedim. DPad'in de bence basımı güzel değil. Şarj standı da göz boyama biraz, yani ₺1600-1800 falan olsa iş görür de dahası verilmez. Şarj standının da sorunu küçük ve oturtmak için biraz uğraşmak gerekiyor. Elimde EasySMX D10 vardı onun şarj standı çok rahat bir şekilde gamepadi kendine mıknatısla çekiyor diyeyim.

Bence Asura'nın çok pürüzü var, umarım buradaki indirim konusuna da yazdım tekrar üretmek yerine bu tarz şeyleri değiştirirler.

Zd gaming aldım.

Gamepower Asura (Aolion K20 TMR) veya Claws Tactical Combat (EasySMX D10 NoN TMR) almanı öneririm ikiside masamda duruyor birini 1700 e diğerini 1000tl ye aldım ufak tefek eksikleri dışında kesinlikle iş gören ürünler.

Ben denemek için Asura aldım, maalesef select, start ve x,y,a,b tuşlarını pek beğenmedim. DPad'in de bence basımı güzel değil. Şarj standı da göz boyama biraz, yani ₺1600-1800 falan olsa iş görür de dahası verilmez. Şarj standının da sorunu küçük ve oturtmak için biraz uğraşmak gerekiyor. Elimde EasySMX D10 vardı onun şarj standı çok rahat bir şekilde gamepadi kendine mıknatısla çekiyor diyeyim.

Bence Asura'nın çok pürüzü var, umarım buradaki indirim konusuna da yazdım tekrar üretmek yerine bu tarz şeyleri değiştirirler.
Bende secuzi var memnunum

Geri