700w Enermax Psu Alınır mı

xpg iyi ise bekleyebilirim gaming gecesini, yoksa fsp ya da highpowerı alabilirim
Xpg İyi Bekle biraz ztn duruyo bunların fiyatının artacağı yok
Ama xpg kesinlikle iyi bekle yani

xpg probeye kötü demişler 2-3 forumda okudum şimdi. e tier mış sanırım

6 yıl garantisi bulunan psu tier listesinde b seviye alınabilecek en güzel güç kaynaklarından biri hazır indirim varken alınması mantıklı olur.
Military Grade bir psu düşünmeden tercih edilecek model. Güzel yakalamışsın indirimi hocam

Military Grade bir psu düşünmeden tercih edilecek model. Güzel yakalamışsın indirimi hocam
Bu iyiymiş aslında taksitle bunu alabilirim. Ben onu 6600 sandım 3600 e düşüyormuş

xpg iyi ise bekleyebilirim gaming gecesini, yoksa fsp ya da highpowerı alabilirim
Fsp psuları kaliteli ama benim bir defa kullanma şansım olmuştu manyak bir şekilde cw yapıyordu. Direk elden çıkardım. High Power güzel marka diye biliyorum. Abdullah abide ikinci el sistem toplama videolarında kullanıyordu.

Green GP600A-GED varken grup regülasyonlu PSU'nun yüzüne bakılmaz.
C seviyesi, tüm korumalara sahip, PCI-E kabloları 16AWG ve 5 yıl garantili mis gibi PSU.

Aldım bunu 3 taksitle teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Green GP600A-GED varken grup regülasyonlu PSU'nun yüzüne bakılmaz.
C seviyesi, tüm korumalara sahip, PCI-E kabloları 16AWG ve 5 yıl garantili mis gibi PSU.
2600e 650w fsp hyper var haberin olsun diye söylüyorum sadece.

Bunu 3 taksit ile aldım hocalarım, iyidir değil mi?
indirimi güzel geldi

6 yıl garantisi bulunan psu tier listesinde b seviye alınabilecek en güzel güç kaynaklarından biri hazır indirim varken alınması mantıklı olur.
Yapıştırdım hocam

1 yıldır kullanıyorum bazen günde 18 saat falan aralıksız çalıştığı oluyor hem kardeşim hem ben kullndığımdan 3 4kere elektrik kesilmişti bi sorun yaşamadım ben

indirimi güzel geldi

Yapıştırdım hocam
Hocam enermax 1000w modeli var hem o atx 3.1

1 yıldır kullanıyorum bazen günde 18 saat falan aralıksız çalıştığı oluyor hem kardeşim hem ben kullndığımdan 3 4kere elektrik kesilmişti bi sorun yaşamadım ben

Hocam enermax 1000w modeli var hem o atx 3.1
3600 e geliyor hocam asus tuf

indirimi güzel geldi

Yapıştırdım hocam
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan, akşam indirime yetişirsem ben de bundan almayı düşünüyorum benim de 17 yıllık psum patladı yaşadığım yerde 130 ilan 260 arası voltaj dalgalanıyor diye işimi şansa bırakma lüksüm yok.

Bu iyiymiş aslında taksitle bunu alabilirim. Ben onu 6600 sandım 3600 e düşüyormuş
Standart fiyatı abartılmış ama son 1 yılda 4000 bandına bile zor düşmüş bir model. Güzel fiyat

Geri