40.000₺'ye İkinci El Tablet Önerisi

Shadow©

80+
Reaksiyon skoru
62
Merhaba,
Ders çalışmak için ikinci elden not alma ve video izleme amacıyla bir tablet almak istiyorum fakat bir türlü istediğim gibi bir ilan bulamıyorum. Genel olarak iPad Pro M4 bakıyorum ama onun da piyasası pek iyi değil. Düşündüğüm tablet modelleri:
-S11 Ultra
-iPad Air M4
-iPad Pro M4
Bu yazdığım modelleri kalem, kılıf ve ekran koruyucu dahilinde düşünüyorum. Ayrıca not alacağımdan 11inç yeterli olur mu? Mağazadan dene diye tavsiye vermeyin çok uzak.

0 magic pad 4 (kılıf kalem dahil) alırdım ikinci el alacağıma ucuz olanların çoğu yurtdışı garantisi patlak oluyor unutma birde ekranda falan bir sorun olsa aldığın fiyat kadar tamiri çıkar oledlerde
Güzel fiyata düşerse bu 3 tabletten iPad pro alırdım kalemi daha güzel
Ayrıca not için 11 inç rahat yeter bence ultralarin ekran gereksiz büyük

0 magic pad 4 alırdım ikinci el alacağıma ucuz olanların çoğu yurtdışı garantisi patlak oluyor unutma birde ekranda falan bir sorun olsa aldığın fiyat kadar tamiri çıkar oledlerde
Güzel fiyata düşerse bu 3 tabletten iPad pro alırdım
Not için 11 inç rahat yeter
O tablet hem bütçemi aşıyor hem de sırasıyla iPad ve Samsung düşünüyorum.
Bir defter kadar var mı 11inç?

41400 Trendyolda Honor saticisinda kupon ile
A4 ile A5 arasında bir şey bence not için ideal
A4 üzerine çizsen daha iyi anlarsın ölçüleri epeyde vardir

41400 Trendyolda Honor saticisinda kupon ile
A4 ile A5 arasında bir şey bence not için ideal
A4 üzerine çizsen daha iyi anlarsın gerçi ölçüleri epeyde vardir
Hocam ileride Mac Mini M4 belki de yurtdışından Airpods alırım diye Apple almak çok daha doğru geliyor bana. Daha önce hiç deneyimlemedim, kalem performansı pişman etmez değil mi?

düz s11 veya s10+ öneririm.

samsungun ultra modeller çok büyük. bende s10+ var çantaya atıp derste not aldığım oldu ve çok net söyleyebilirim ders çalışmak için olması gereken max ekran boyutu s10+ ekranı. orjinal klavyeli kılıf istiyorsan s11 al s10+ın kılıfı ortada yok.

ipadlerin 4:3 oranı dizi/film izlemek için iyi değil, apple pencil spen'e kıyasla çok kötü -ağır ve sarj gerektiriyor-, arkadaşımda var fark güldürüyo. kendiside spenin daha iyi olduğunu düşünüyor.

samsungların quick share özelliği çok iyi. windowsta google quick share ile kolayca pdf atmak pratik. iphone varsa sorun değil çünkü samsung quick share airdrop destekliyor.

düz s11 veya s10+ öneririm.

samsungun ultra modeller çok büyük. bende s10+ var çantaya atıp derste not aldığım oldu ve çok net söyleyebilirim ders çalışmak için olması gereken max ekran boyutu s10+ ekranı. orjinal klavyeli kılıf istiyorsan s11 al s10+ın kılıfı ortada yok.

ipadlerin 4:3 oranı dizi/film izlemek için iyi değil, apple pencil spen'e kıyasla çok kötü -ağır ve sarj gerektiriyor-, arkadaşımda var fark güldürüyo. kendiside spenin daha iyi olduğunu düşünüyor.

samsungların quick share özelliği çok iyi. windowsta google quick share ile kolayca pdf atmak pratik. iphone varsa sorun değil çünkü samsung quick share airdrop destekliyor.
Evet hocam Apple Pencil çok ağır duruyor ama Samsung Spen'in ucu yumuşak olmasından dolayı bir süreden sonra ucunda yamulmalar meydana geliyor.

Evet hocam Apple Pencil çok ağır duruyor ama Samsung Spen'in ucu yumuşak olmasından dolayı bir süreden sonra ucunda yamulmalar meydana geliyor.

s9/10 serisinin speninde o sorun var ama bende henüz olmadı. ocaktan beri kullanıyorum. olsada zaten değişimi kolay ve ucuz

s11 serisiyle gelen yeni spenin ucu sert. değişimi daha da kolay.

yeni ust segment samsung tabletler ders icin cok iyi bence paran olmasa huawei honor xiaomi falan onerirdim ama ders calisma acisindan en iyisi samsung bana sorarsan sadece not tutma ders icin alinan bi tablete 40k harcamak mantiksiz

11 inçi A5 kağıt gibi düşün, zorlamaz ama normal boyutta göreyim dersen cihazı yatay tutup yarım sayfa görürsün veya normal kullanıp sayfaları biraz ufak görürsün. Tam A4 kağıt gibi olsun dersen 13 inç civarı daha iyi.

Sınav dönemimde S11 Ultra kullandım daha önce iPad Pro kullanıcısı olarak söylüyorum S11 Ultra kat kat daha kullanışlı kalemi özellikleri benim daha çok hoşuma gitmişti sadece çok büyük olduğu için taşıması zor s11 falan tercih de edebilirsin

yeni ust segment samsung tabletler ders icin cok iyi bence paran olmasa huawei honor xiaomi falan onerirdim ama ders calisma acisindan en iyisi samsung bana sorarsan sadece not tutma ders icin alinan bi tablete 40k harcamak mantiksiz
Hocam not alma tablet için basit bir iş olarak gözükse de gerçeğe yakın ne kadar performans verdiği önemli. Ayrıca ne için alınacağında 40.000TL vermek mantıklı olur?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

11 inçi A5 kağıt gibi düşün, zorlamaz ama normal boyutta göreyim dersen cihazı yatay tutup yarım sayfa görürsün veya normal kullanıp sayfaları biraz ufak görürsün. Tam A4 kağıt gibi olsun dersen 13 inç civarı daha iyi.
Hocam peki konu açılımında belirttiğim 3 tablet hakkında ne düşünüyorsun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sınav dönemimde S11 Ultra kullandım daha önce iPad Pro kullanıcısı olarak söylüyorum S11 Ultra kat kat daha kullanışlı kalemi özellikleri benim daha çok hoşuma gitmişti sadece çok büyük olduğu için taşıması zor s11 falan tercih de edebilirsin
Hangi iPad Pro modelini kullanmıştınız? Başka bir kullanıcı da Samsung'u göme göme M4'ün mükemmelliğini anlattı. Ayrıca Samsung'un bazı kişilerin dediğine göre daha iyi olmasına rağmen herkesin iPad'i öncelik görmesi de mantıksız geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,882
Üyeler
203,604
Son üye
barisakar
Geri