Bankaların Israrla Troy Kart Vermeleri. Nasıl Steam Den Oyun Alcam

yarın şubeye git bence kesin çözüm o gibi

Şube uzak demişsin pardon

Son düzenleme:
Troy Türklerin olduğu için ve muhafazakar tayfa arasında bol bol reklamı yapıldığı için siyasi meselelerde boykotlarda kullanıldığı icin muhtemelen birilerini ciddi rant sağladığı bir marka. Olabildiğince herkesi troya bağlıyorlar seçme hakkınız olduğu halde mecbur bırakıyorlar. 1 kuruşumun geçmesini istemediğim adamlara benden zorla komisyon veriyorlar. Ben değiştirdim tabi ama yeni kartta troy verirlerse kullanmam banka hesabımı kapatırım. En çok alışveriş yaptığım yer Amazon. Ben bu kartı burda kullanamayacaksam ne yapacam turşusunu mu kuracam evde.

Israrla ısrarla Troy kart veriyorlar. Arıyorum diyorum ki bana visa lazım
. diyor ki kadın bana beyfendi Troy türkiye de bankalsrımızls iş birliğine talip visa talebi oluşturmanız gerekiyor diyor tamam oluşturun diyorum bana dediği cevap beyfendi anlıyorum ama visa oluşturma talebiniz de kesin oalrak visa veremiyoruz isterseniz kartınızı basalım ya Troy olarak gelcek ya visa. Böyle iş mi var dayı. Bu ne rezillik . Diyorum nasıl alcağım . Şubeye gelmeniz gerekiyor. Diyorum ki aynı talebi şube de verecem imza işlemi ya da fiziksel işlem olcak mı diyorum . Hayır beyfendi diyor. Diyorum ki ozaman şube ye gitmenin amacı ne diyorum . Prosödür böyle diyor . Abi hiçbir alışveeiş yapamıyorum bu reziller yüzünden
Enpara kullan, sadece Mastercard veriyorlar başka anlaşmaları yok sanırım 😅

Enpara baba uğraştırmadan mastercard verdi yapı kredi maaş alıyorum en paraya atıp kullanıyorum maksat troy kullanmayalım ama bugün mecbur kullandım kartı ayarını yapmamışım

Sanal kart olusturun. Onu da sadece Troy olarak oluşturuyorsa cagri merkezini arayip visa veya master sanal kart istiyorum diyin. En azindan vakifbank anında yapıyor bunu. Digerleri de yapiyordur.

Sadece bir kere Troy geldi. Harici tamamen Visa/Master

Millet deliye biz akıllıya hasret bem de vaktinde MasterCard olan öğrenci yemek kartımı troy yapmak istedim kimlik yerine geçtiği için olmaz dediler

Ya tayyipe gidecek ya israile, üste tükürsen bıyık alta tükürsen sakal

Bankalar discover ile anlaşmış şu an yurtdışı alışverişlerinde discover oluyor yurtiçi troy

Geri