PC'den Konsola Geçiş Deneyimleri

Reaksiyon skoru
11
Merhabalar bilgisayar bilgisayar diye tutturup sonra sıkılınca kardeşimle onun ps5 i ile değiştirdim ve ps5 ten daha çok zevk aldım böyle olan biri var mı diye meral ettim sistemim rtx3050 8gb bir sistemdi ve mutluydum ama konsola tekrar geçince şunu anladım pc yi oyun oynamak için görmüyordum fan oyunlarını oynamak için istiyordum evet pc konsoldan her zaman daha iyi olucak ama konsolu çok sevdim çünkü Xbox series ş ı'm oldu ps3 Xbox 360 ama buna rağmen bana mutluluk veren tek şey hep konsollar oldu sizde de bu durum yaşandı mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Duruma göre değişir, kimisi bir masanın başında oturup oyun oynamayı sıkıcı veya yorgunsa gereksiz görür, kimisi çok oyun oynamaz veya çok oyun oynar pc de, kimisi var video izler internette takılır her işini yapar oyun da oynar mesela ben pc'nin esnekliğini seviyorum, pc de çok parçam bozuldu sorunlu çıktı ama pc çok keyifli geldiğinden maliyetlere pek takılmadım, birazda kullanım meselesi, yabancılar genelde pc + ps takılabilecek maddiyatı olduğundan keyfi ne isterse onu yapabiliyor.

Playstation Plus varsa Ps5 keyif verir ama bir süre sonra sıkıyor

Duruma göre değişir, kimisi bir masanın başında oturup oyun oynamayı sıkıcı veya yorgunsa gereksiz görür, kimisi çok oyun oynamaz veya çok oyun oynar pc de, kimisi var video izler internette takılır her işini yapar oyun da oynar mesela ben pc'nin esnekliğini seviyorum, pc de çok parçam bozuldu sorunlu çıktı ama pc çok keyifli geldiğinden maliyetlere pek takılmadım, birazda kullanım meselesi, yabancılar genelde pc + ps takılabilecek maddiyatı olduğundan keyfi ne isterse onu yapabiliyor.
Şöyle ben zaten monitörden oynuyorum oyuncu koltuğumda var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Playstation Plus varsa Ps5 keyif verir ama bir süre sonra sıkıyor
Şöyle konsollar herzaman bana daha çok zevk verdi ps5 plus alıcam zaten ama sadece bu deneyimimi paylaşmak istedim

Ben 2007-2017 arası PC'de oyun oynadım. 2017'den sonra PS4 ile yine konsola geçtim. Şu an PC'de de oynuyorum ama ana platform PS5. Konsol bizim nesil için bir kültürdü. Atari, NES klonları, PS...

Ben çok uzun zamandır PC oyuncusuyum fakat PS5 hep bir çocukluk hayali olarak düşünüyordum , PS5 benim için ikinci bir oyun platformu PC'de oynayabileceğim her oyunu PC'de rahat oynarım PS için özel oyunları PS'de oynarım.

aynı durum. çalışma masamda monitöre pc ve ps bağlı, pste oyun oynayınca daha fazla keyif alıyorum.

2 sebebi var bence, ilki oyunlar pste daha iyi çalışıyor. fifa mesela pcde shader bugı yaşıyor, pste yaşamıyor. uğraşmıyorsun. ikinci sebep, psi açınca oyun oynamak için açıyorsun, emin değilim ama artık daha mı odaklısın çözemedim. üçüncü sebep var ama niş bir sebep: playstation kupa sistemi tüm başarı sistemlerinden iyi. platin kupa gelince steamdeki %100den daha fazla keyif veriyor

aynı durum. çalışma masamda monitöre pc ve ps bağlı, pste oyun oynayınca daha fazla keyif alıyorum.

2 sebebi var bence, ilki oyunlar pste daha iyi çalışıyor. fifa mesela pcde shader bugı yaşıyor, pste yaşamıyor. uğraşmıyorsun. ikinci sebep, psi açınca oyun oynamak için açıyorsun, emin değilim ama artık daha mı odaklısın çözemedim. üçüncü sebep var ama niş bir sebep: playstation kupa sistemi tüm başarı sistemlerinden iyi. platin kupa gelince steamdeki %100den daha fazla keyif veriyor

Lies Of P'nin Steam'da tüm başarımlarını açınca hile kullanamama korkusu sebebiyle PS'ye almadığım oyunu PS'ye de aldım. Sonra devamı geldi ve 20 platin kupam var şu an. AC Shadows'u tekrar oynayıp kaçırdığım 1 görevi yaparsam 21, Days Gone Remastered'a başlarsam 22 olacak.

Merhabalar bilgisayar bilgisayar diye tutturup sonra sıkılınca kardeşimle onun ps5 i ile değiştirdim ve ps5 ten daha çok zevk aldım böyle olan biri var mı diye meral ettim sistemim rtx3050 8gb bir sistemdi ve mutluydum ama konsola tekrar geçince şunu anladım pc yi oyun oynamak için görmüyordum fan oyunlarını oynamak için istiyordum evet pc konsoldan her zaman daha iyi olucak ama konsolu çok sevdim çünkü Xbox series ş ı'm oldu ps3 Xbox 360 ama buna rağmen bana mutluluk veren tek şey hep konsollar oldu sizde de bu durum yaşandı mı?
iyi bir pc her zaman konsoldan iyidir. Babacım konsol rahatlığı ya diyenler de 1 kol 1 koltuk alınca çözülüyor

iyi bir pc her zaman konsoldan iyidir. Babacım konsol rahatlığı ya diyenler de 1 kol 1 koltuk alınca çözülüyor
Zaten benim konsol pc den iyidir diye bir iddam yok zaten çünkü artık bir çok yol var pc yi konsol yapmak için sadece deneyim paylaştım ve ne yalan söylim pc yerine konsolu tercih ediyorum oyun için ama edit yazılım gibi vs. Şeyler için pc yeterli çünkü 2006 nesildenim ve ona rağmen konsol benim için daha hoş platin kupa derdim şimdilik yok zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,579
Üyeler
202,903
Son üye
kartanesison
Geri