hekimoğlu adayı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,299
millet telefona niye bu kadar para veriyo anlamış değilim
Bunda güney koreyle aramızda olan gümrük anlaşmasının payı büyük. Fiyata laf edenler vergiye bakmıyor hiçApple sallamıyor. Android markalar TR özel fiyatlandırma yapıyor çünkü kendileri içinde rekabetleri var. Apple bunu umursamaz. Apple'ı alan alıyor zaten.
Bunda güney koreyle aramızda olan gümrük anlaşmasının payı büyük. Fiyata laf edenler vergiye bakmıyor hiç
Hahahah şaka gibi 4000 tl altına telefon kaldı sanki. Vergi dilimine baksana. Ben bunda art niyet ararım. Arabada da aynısını yapıyorlar. Vergi dilimini dövize bağlamak varken 10 yıl öncesinin tl kurunda tutuyorlar. Bu konuda fiyatlars laf edenlerden bir tanesi bile buna ses çıkarmıyor
Bu kadar pahalı değil çünkü normalde. Senin ülkenin alım gücü düşük/yerlerde sürünüyormillet telefona niye bu kadar para veriyo anlamış değilim
KDV'de ÖTV fiyatın üzerine bindikten sonra hesaplanıyorHahahah şaka gibi 4000 tl altına telefon kaldı sanki. Vergi dilimine baksana. Ben bunda art niyet ararım. Arabada da aynısını yapıyorlar. Vergi dilimini dövize bağlamak varken 10 yıl öncesinin tl kurunda tutuyorlar. Bu konuda fiyatlars laf edenlerden bir tanesi bile buna ses çıkarmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu kadar pahalı değil çünkü normalde. Senin ülkenin alım gücü düşük/yerlerde sürünüyor
alım gücünden bağımsız söyledim bunuHahahah şaka gibi 4000 tl altına telefon kaldı sanki. Vergi dilimine baksana. Ben bunda art niyet ararım. Arabada da aynısını yapıyorlar. Vergi dilimini dövize bağlamak varken 10 yıl öncesinin tl kurunda tutuyorlar. Bu konuda fiyatlars laf edenlerden bir tanesi bile buna ses çıkarmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu kadar pahalı değil çünkü normalde. Senin ülkenin alım gücü düşük/yerlerde sürünüyor
Wlndşsks kardeşim pahalı olmasının sebebi alım gücünün yetmemesi işte anlamak bu kadar zor olmamalıalım gücünden bağımsız söyledim bunu
Boyu uzun mu abi bu adamın?
nothing phone 3 almıştım, çok güzel cihazdı ama parasına içim acıdığı için gidip bana daha uygun başka bir telefon aldımmillet telefona niye bu kadar para veriyo anlamış değilim
sen benim dediğimi anlamıyon ki ben telefon neden bu kadar pahalı demedim . niye bu kadar pahalı bir telefonu bu kadar çok muhtaç duyuyolar dedim. bunu anlamak zor olmamalı .Wlndşsks kardeşim pahalı olmasının sebebi alım gücünün yetmemesi işte anlamak bu kadar zor olmamalı
einsteinin öyle bir sözü yok bilginiz olsun.Zam yapılınca alınmaz çok pahalı oluyor, üstüne bir zam daha yapılınca koşun zam gelecek kaçırmayın oluyorRahmetli Einstein boşuna dememiş; 2 şey sınırsızdır, 1-evren 2-insanoğlunun gerizekalılığı, sonra eklemiş, ilkinden o kadar da emin değilim
![]()