Çok estetik dimi ya
Ben de o yüzden düşünüyodum
Kasanın önü üstü 360 destekli zaten r9 7900 için kule tipi kullanıcam
Kesinlikle. Bazı yerlerde yetmemeye başladı gibi ama sırf şu görüntü bozmaya kıyamadığım için değiştirmiyorum.
Üste olur.
Çok estetik dimi ya
Ben de o yüzden düşünüyodum
Kasanın önü üstü 360 destekli zaten r9 7900 için kule tipi kullanıcam
Ben aldığınızı farketmemişim hocam pardon aldıysanız güle güle kullanın.Anakartın kendisi şuan 17kya satılıyor ben 10500e almıştım 1 hafta önce
Güzel b850ler zaten o fiyat diye biliyorum
TeşekkürlerBen aldığınızı farketmemişim hocam pardon aldıysanız güle güle kullanın.
7800xt-7900gre satılmıyor oldu trdeBence 7800 XT almalısın.
satmıyolarValla amd alınacaksa zaten ya 7800xt ya da 9070xt alınmalı bence başka da amd karta para veirlmesini ben çok mantıklı bulmuyorum.
ben yd reddit konularında gneel olarak 430w falan gördümDostum stok modeller bile 560 watt spike atıyor![]()
7900gre 2 tane şuan tüm TÜRKİYEDEBi yandan kutulu jelatinli özel seri ve dahili 360mm sıvı soğutmalı model olduğu için istiyodum biraz
Şu model benim baktığım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
7900 gre nasıl peki
gereksizÇok güzel model ama model için kart almayın bence. Gerekirse 7500F ve ya 7700'e düşürün anakartınız sağlam zaten ileride değiştirmek zor değil. Ekran kartını sağlam alın. Ben hala 9070 tavsiye ediyorum.
850w A+ tier psu geçicem zaten alıpta750W ile kullandım wattman almadım hiç bir zaman. PSU ölmeye başladığı son zamanlar ise PSU'nun gücü yetmiyordu ve sistemi kapatıyordu. Undervolt yapıp ekran kartının gücünü kestiğim de kapanma sorunum da çözülmüştü. Bu şekilde kullanmadım haliyle 850w güç kaynağına geçtim. Onda da wattman almadım. Karışık wattman işleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güzel kart kullanıyorum. Ama bunun için uygun bir kasa da lazım.Sıvı soğutucu da alırsan işlemciye daha da büyük lazım.
Ben 420 mm sıvı soğutma ve ekran kartının 360 mm soğutucusu ile kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Kullandın mı dostum. 2 yıldır kullanıyorum bir kez hata almadım ?RX 6900 XT için wattman konusu hayırlı olsun şimdiden.
Dlss gibi bişey var daha amd alma knk git rtx alŞuan aldıklarım kasa anakart psu ve işlemci soğutucu
Kasa asus tuf gt501 siyah
Anakart msı pro x870e-s evo wifi
Psu rajintek cratos lite 850w
Soğutma next gaming frost 600 6 bakırlı model
Kasa hariç üçü de sıfır
Cpu ve gpu olarak 2. El ryzen 9 7900 ve saphire toxic extreme/limited edition rx6900xt düşünüyorum
Ssd ve ramde tam karar kılmadım ama ssdde 1tb ramde ise 16 gb tercihen 6000mhz cl30 bi model düşünüyorum
Sistemi sadece oyun değil iş ve okul için de kullanacağım
Önerebileceğiniz ,uyumsuz çalışacak ya da bunu sakın alma/değiştir dediğiniz bir parça varsa belirtebilirsiniz
Şimdiden teşekkür ederim
Aldığım/planladığım Fiyat tablosu
Kasa 1500tl
Psu 4500
Soğutucu 1500
Anakart 10000
-
Gpu 19-22000
Cpu 10000
Ram 10-15000
Ssd 5-10000
Dostun falan değilim. Açılan yüzlerce konu var. Bir şeyi illa kullanmak gerekmiyor. Siz hata almadınız diye sorun ortadan kalkmış mı oluyor?Kullandın mı dostum. 2 yıldır kullanıyorum bir kez hata almadım ?
Yavru kuşum seni elime alır şamarlarım. Regl misin.Dostun falan değilim. Açılan yüzlerce konu var. Bir şeyi illa kullanmak gerekmiyor. Siz hata almadınız diye sorun ortadan kalkmış mı oluyor?
Sana cevap vermek bile boşuna aslında. Senin gibi karaktersiz heriflerle çok karşılaştım. Bomboş, gereksiz bir herifsin.Yavru kuşum seni elime alır şamarlarım. Regl misin.
Kullanmıyorsan koyun gibi yönlendirilip yorum yapma biliyormuş gibi.