20-25 Bin TL Arası 2. El Toplama Sistem Öneri

Hello12_

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
25000
Arkadaşlar selam. Bundan önce gayet kötü bir bilgisayarım vardı. Çoğu oyundan hevesimi alamadım. Şimdi hem ara sıra oynarım diye hem de kardeşim var o oynar diye sistem toplayacağım. Sadece 600w psu ve kasam var. Anakart-İşlemci-Ram-m2ssd-EkranKartı için toplam 20-25k arası bir bütçem var. 2. El toplamayı düşünüyorum. Şu ürünü sıfır alman daha iyi derseniz o da olur. Oyunlarda mümkünse yüksek ayarlarda oynamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Last of us - God Of War - Rdr - Forza - gibi oyunları ve yeni çıkan çıkmış/çıkıcak oyunları oynayabilmek istiyorum.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
r5 5600 işlemci rx6700 civarı ekran kartı b550 bi anakart 16gb 8 8 ram alırsın ssd sana kalmış mis gibi sistem

20 25K Bütçede ddr5 sistem zaten toplayamazsın dr4 de yüksek ayarlar istiyorsan amd tarafına yönelmen gerek psunun 600w oldugunu da düsünerek 200w üstü bir ekran kartı almak riskli olur. Bence amd ryzen 5 5600-5700 ile 6700xt bir sistem toplamak en iyi seçenek olacaktık.Tek tek toplamak yerine 2.ei 6700xt sistem satanlardan alabilirsin 25k civarlarında satanlar var.Ayrıca psu nun modeli ve 12v dan max kaç w verebildiği de önemli eski bilgisayardan kalan psu olduğu için psu konusunda dikkat etmelisiniz.

20 25K Bütçede ddr5 sistem zaten toplayamazsın dr4 de yüksek ayarlar istiyorsan amd tarafına yönelmen gerek psunun 600w oldugunu da düsünerek 200w üstü bir ekran kartı almak riskli olur. Bence amd ryzen 5 5600-5700 ile 6700xt bir sistem toplamak en iyi seçenek olacaktık.Tek tek toplamak yerine 2.ei 6700xt sistem satanlardan alabilirsin 25k civarlarında satanlar var.Ayrıca psu nun modeli ve 12v dan max kaç w verebildiği de önemli eski bilgisayardan kalan psu olduğu için psu konusunda dikkat etmelisiniz.
Psum yeni sayılır. Msi mag a600dn

Psum yeni sayılır. Msi mag a600dn
hocam 2023 çıkıslı bir psu nuz var evet ama kullandığınız psu msı en giriş seviye kötü powersupply modeli 12v 576w verebiliyor yani sizin işinizi görür ancak marka algısına kapılarak güvenebileceğınız bir psu değil maalesef standart olarak alınabilir psular listesinde a b c d e f gibi listelerde E kategorisinde örneğin Asus markasının Sadece A B ve C kategorisinde psuları var. Sizin powerınızı veya markaya karsı bir kötü niyetim yok yanlıs anlasılmasın ama durum bu maalesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

isterseniz bu link üzerinden psu ya sizde bakabilirsiniz

Geri