Yardım S26 Kayıtlı Vs Iphone 17pro Yurt Dışı

Hocam s25 s24 s23 bide flip7 ye kadar daha üstü olmuyor açtığım konuda belirttim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer Xiaomi yada pixel alıcaksa tr den server kayıtlı sarı sitede dolu yurt dışı daha pahalıya gelir vivoda kayıt diye bir şey yok Xiaomide düz 17 alınabilir büyük ekran istemiyormuş
Bu server kayitlilar sikinti cikarmaz mi

Merhaba bu iki telefon arasında kaldım. İphone fiyatı artmış sanırım, alırsam 17 pro yurt dışından alırım. Tr içi de bana en uygun S26 gibi geliyor Samsung harici telefon kullanmadım. Ultra önermryin büyük telefon sevmiyorum ele oturacak benim telefonum. En önemli kriterim ise kamera ve batarya oyun felan oynamam ram olmasa bile olur. Siz olsanız ne tercih edersiniz.
S25 al TR olarak, hem daha ucuz hem pek eksiği yok hatta S26 da Exynos olması kötü bile sayılır.

YD alacaksan 18 Pro al biraz bekleyip ama telefona o paraları döküp 8 ay kullanabilme işi bana gereksiz amelelik gibi geliyor.

S25 al TR olarak, hem daha ucuz hem pek eksiği yok hatta S26 da Exynos olması kötü bile sayılır.

YD alacaksan 18 Pro al biraz bekleyip ama telefona o paraları döküp 8 ay kullanabilme işi bana gereksiz amelelik gibi geliyor.
Kanka iki yıldır s23 kullanıyorum zaten bi farki olsun istiyorum alacağım telefonunda işte yurt dışı kayıtlı iphone korkutuyor bana sürekli lazım hat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,607
Üyeler
203,526
Son üye
ItWasSnow
Geri