Iphone 16 Şuan Alınır mı?

Bulunduğunuz şehirden kontrol ederek 1 aylık 17e bakılabilir. Sıfır iPhone işi çok problem artık.

beyler 80 k olmuş 16 alamıyoz napcaz ne alıyım aga bi 18 açıklandı 80k oldu anlamadım ben bu düşmezmi 18 tr ye gelince fln eski haline dönmezmi önceki çıkan modellerden bilenler varsa bi destek

beyler 80 k olmuş 16 alamıyoz napcaz ne alıyım aga bi 18 açıklandı 80k oldu anlamadım ben bu düşmezmi 18 tr ye gelince fln eski haline dönmezmi önceki çıkan modellerden bilenler varsa bi destek
Hayır düşmez

Zamın geleceği biliniyordu zaten. Hayır düşmez. Düşerse de aylar sonra eski fiyatlardan bile pahalıya anca düşer.

ne önerirsin? başka
model
Konunun en başında da dediğim gibi. Ya 17e'yi alıp çekilecektin ki yetişememişsin ya da o bütçeye hiiiç iPhone bakmayacaksın. Bazıları 17e almak gibi bir şey yapma demiş de hem daha yeni hem daha büyük batarya hem daha güzel kamerası hem de 256 GB olan bir telefon yerine neden 1 yıl daha eski ve 128 GB bir telefonu sırf geniş açısı ve dinamik adası var diye öneriyorlar bilmiyorum. 65.000₺ bütçeye fıstık gibi Samsung telefonlar bulursun şu an. Şu an o paraya S25U veya S26 yerine 17e/16 almak çok büyük bir saçmalık olur.

bütçem 1 ay sonra tam iphone 16 ya denk olucak şuan 67k 16 12. sınıfa gidiyorum staja başliyacam iphone 16 mı alıyım 15 mi uzun ömürlü ve teknolojisi çok olsun istiyorum
Enflasyonla o bütceye 16 kalırmı bilemedim reis

5 eylülde 62899a aldık biz alınır
mediamarkt.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,096
Üyeler
203,065
Son üye
kalesix