🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 Lcd Whıte 2.414 TL

Yaratıcılığına kalmış nereye takacağın, arka tarafının ortasında manyetik bir kısım var, metale tutturabiliyorsun, onun dışında bir yere takma braketi falan çıkmıyor. Ben alttaki fanlar ile ekran kartının arasına koydum, hem ekran kartı desteği oldu hemde şık duruyor. Tek bir kablo var, birini ekrana diğer ucunu kasanın arkasına takıyorsun. Başka yapman gereken yokAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendi yazılımı dışında İnfopanel programınıda kullanabiliyorsunuz. İstediğin şeyi koyabiliyorsun ekrana. Ben infopanel kullanıyorum, herşeyini kendim ayarladım, yukarıda fotoğrafını ekledim.
Hocam benimki yolda kabloyu nasıl bağladın kasa delme işlemi fln oluyormu

İndirim devam ediyor halen

Yaklaşık iki aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım gücü anakart üzerinden bağladım, kendi uygulaması ile kullanıyorum istediğiniz görsel veya videoyu uygulaması üzerinden ekleyebiliyorsunuz özellik kütüphanesi yeterince geniş

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1,011.3 KB · Hit: 26
Çok kolay arıza veriyor. Bunu iade edip lian li almıştım çok memnunum

Hocam benimki yolda kabloyu nasıl bağladın kasa delme işlemi fln oluyormu

İndirim devam ediyor halen
Kusura bakma geç cevap veriyorum. Ben kabloyu ekran kartının hdmi-dp olan tarafindaki kasaya ait cikarilabilir braketlerin arasından geçirdim, gayet rahat oldu. Tabi sen baska bir yere de takmak isteyebilirsin ekrani, o durumda bir şekilde uyduruyorsun, en kötü kasanın arka kapağına küçük bir delik açarsın ondan geçirirsin

Siyah sisteme beyaz ekran kötü durur mu
Yanlışım yok ise siyahı da var

Yaklaşık iki aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım gücü anakart üzerinden bağladım, kendi uygulaması ile kullanıyorum istediğiniz görsel veya videoyu uygulaması üzerinden ekleyebiliyorsunuz özellik kütüphanesi yeterince geniş
Hocam anakart üzerinden nasıl bağladınız

Çok kolay arıza veriyor. Bunu iade edip lian li almıştım çok memnunum
Hocam çok şükür sorun yaşıyor çok şükür sorun yaşamıyor şans meselesi gibi bir şey

Kusura bakma geç cevap veriyorum. Ben kabloyu ekran kartının hdmi-dp olan tarafindaki kasaya ait cikarilabilir braketlerin arasından geçirdim, gayet rahat oldu. Tabi sen baska bir yere de takmak isteyebilirsin ekrani, o durumda bir şekilde uyduruyorsun, en kötü kasanın arka kapağına küçük bir delik açarsın ondan geçirirsin
Ha bakacak olursak kasa hiç delmek istemiyorum ama kabloları başka yerden geçiremez isem de mecburen öyle olacak

Yanlışım yok ise siyahı da var

Hocam anakart üzerinden nasıl bağladınız

Hocam çok şükür sorun yaşıyor çok şükür sorun yaşamıyor şans meselesi gibi bir şey

Ha bakacak olursak kasa hiç delmek istemiyorum ama kabloları başka yerden geçiremez isem de mecburen öyle olacak
anakartın usb portuna baglıyorsun.Yanlış hatırlamıyorsam bu kablo çıkıyor içinden
719s79g6ivL.webp

Geri