Çözüldü✓ Xpg Psu Patlar mı Sizce

Reaksiyon skoru
45
Simdi gaming gecesinde XPG Core Reactor II VE 850W indirime girmiş ve ucuz fakat ben normalde 6300tlye nzxt c850 psu alacaktım. Arada 1kdan fazla fiyat farkı olduğu için sizce xpg alayım mı üzer mi veya patlar mı? Sistem olarakta rtx 5070ti ve 7800x3d ikilisini kullanacağım

Simdi gaming gecesinde XPG Core Reactor II VE 850W indirime girmiş ve ucuz fakat ben normalde 6300tlye nzxt c850 psu alacaktım. Arada 1kdan fazla fiyat farkı olduğu için sizce xpg alayım mı üzer mi veya patlar mı? Sistem olarakta rtx 5070ti ve 7800x3d ikilisini kullanacağım
Core a tier diye hatırlıyorum

Patlayabilir, bomba imha ekipleri eşliğinde montajınızı yapınız

Fena PSU değil B- gibi düşünebilirsin. Orj Corelardan farklı bu seri. Core Lite dememek için kıvranıyorlar. Hala Raijintek Cratos 5.5k ya satılıyor değerlendirilebilir.

Fena PSU değil B- gibi düşünebilirsin. Orj Corelardan farklı bu seri. Core Lite dememek için kıvranıyorlar. Hala Raijintek Cratos 5.5k ya satılıyor değerlendirilebilir.
Rejintek psular sanırsam sesli çalışıyor o yüzden rahatsız olabilirim. B- ise neden a yazıyorlar

benim rampage bile kaç yıl oldu patlamadı o patlar mı?

Bu nasil başlık 😂 patlamaz merak etme

5070ti ve 7500x3d ile kullanıyorum bir süredir. occt power testi yaptım iki saat kadar en ufak bir problem çıkmadı. Günlük kullanımda fan sesi duyulmuyor. Oyun oynarken de çalışıyorsa bile diğer fanların önüne geçmiyor. Bu fiyata kaçmaz bence

Geri