Yardım RTX 5080 İçin 4k Monitör Mü 2k Monitör Mü ?

5080'le 4k'de rahat oynarsın problem olmaz ama deneyimle sabit kesinlikle kaybedeceğin performansa değmiyor ki monitörün fiyatından bahsetmiyorum bile üstelik oyunda 4k'ya alışınca 1080p youtube videoları falan çok rahatsız ediyor net 2k al. Oled'e gireceksen araştırman bilmen gereken çok şey var hepsini tek tek yazamam şuan ama imkanın varsa bizzat denemen iyi olur genel tavsiye olarak da hdr400 altı oled alma, odan genelde aydınlıksa Woled karanlıksa Qd-Oled param var basıp alıcam diyorsan MSI MAG 341CQP QD-OLED X28 tavsiye ederim.

5080'le 4k'de rahat oynarsın problem olmaz ama deneyimle sabit kesinlikle kaybedeceğin performansa değmiyor ki monitörün fiyatından bahsetmiyorum bile üstelik oyunda 4k'ya alışınca 1080p youtube videoları falan çok rahatsız ediyor net 2k al. Oled'e gireceksen araştırman bilmen gereken çok şey var hepsini tek tek yazamam şuan ama imkanın varsa bizzat denemen iyi olur genel tavsiye olarak da hdr400 altı oled alma, odan genelde aydınlıksa Woled karanlıksa Qd-Oled param var basıp alıcam diyorsan MSI MAG 341CQP QD-OLED X28 tavsiye ederim.
hocam bilmem gereken çok şeyleri yazarsan iyi olur marketten çikolata alıp denemiyoruz nasıl kendim deneyimleyim o kadar şeyi ? he dersen sponsor olacağım yolla 10 15 tane monitör deneyimleyim

İyi forumlar. Yeni sistem dizdim 5080li sadece monitör alması kaldı. Rekabetçi bir oyun oynamıyorum cs valo lol vs yok en hızlı oynadığım oyun battlefield serisi o kadar o yüzden hz takıntım yok. Bunlar haricinde monitörü 4k mı almalıyım 2k mı ona aklım takıldı çünkü 4k da oynarken belki performans düşüklüğü fps azalması vs yaşarsam rahatsız edici olur 4k monitörü de 2kya düşürüp fps arttırmak gibi bir şansım da yok. O yüzden dümdüz kaliteli 2k miniled woled oled artık ne varsa öyle bir şeyler almak daha mantıklı geliyor. Ne yapmalıyım her türlü tavsiye öneri açığım.
4k monitör hakkıdır

Hocam 4k oled bütçelerine çıkamıyorsan bence 2k oled veya 4k ips arasında düşün ben şahsen 4k oled' bütçemi ayarlayamasaydım 4k ips alacaktım.

5080 varken bf6da 2K ultra grafiklerde 190-200fps alıyordum. Bunu görünce satıp 5070ti aldım 40kya zamanında.

Geri