🔥İndirim Nextstar Ye-55ıdg11 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4k Ultra Hd Miniled TV 23.999₺

Valla minilede bütçe yetmiyorsa zorlamamak lazım benim kanaatim. 25 binim değerli. Onu kurtarmak için gerekirse 5-10 bin daha veririm diye düşünüyorum. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir laf var çok severim. Ne zaman ucuz mal denediysem ağzım yandı. Tv berbat falan demiyorum ama ben tcl/iffalcon indirimi kovalardım. 55 inçleri 30 bin civarına düşüyor ve gerçekten çok daha rafine

Şuna ne diyorsun 3k indirim var sepette.

Yahudi aklı buna da bi çözüm bulup hemen zamlamış. Yani eski fiyatına bile bedava demezdim, ama alınır fiyatmış ihtiyaç varsa. Zamlı haliyle bilemedim valla. Yani lazımsa alabilirsin fiyatlar çok oynak. Baktın indirim oldu iade falan takılırsın işte

Yahudi aklı buna da bi çözüm bulup hemen zamlamış. Yani eski fiyatına bile bedava demezdim, ama alınır fiyatmış ihtiyaç varsa. Zamlı haliyle bilemedim valla. Yani lazımsa alabilirsin fiyatlar çok oynak. Baktın indirim oldu iade falan takılırsın işte
Öyle aman aman lazım değil uyguna bulursam çeyizlik falan atmayı düşünüyorum.

Öyle aman aman lazım değil uyguna bulursam çeyizlik falan atmayı düşünüyorum.
Forumda herkes mi evleniyor arkadaş herkes çeyize tv arıyor. Allah mutluluğunuzu daim etsin. :D bu fiyat kaçmaz fiyat değil 33600e geçen tcl miniled giriş seviyesi modelin 65” olanı 33600 liraya gitti. Aciliyeti yoksa bence bu fiyat bedava değil

• Üzgün
Reaksiyonlar: Niga
Forumda herkes mi evleniyor arkadaş herkes çeyize tv arıyor. Allah mutluluğunuzu daim etsin. :D bu fiyat kaçmaz fiyat değil 33600e geçen tcl miniled giriş seviyesi modelin 65” olanı 33600 liraya gitti. Aciliyeti yoksa bence bu fiyat bedava değil
:D sağ ol hocam daha değil evlilik erkenden bir şeyleri halledeyim diyorum sadece o tcl'yi kaçırdım ben ya.

Hatırlamıyorum ama 65 de aynı panel olması lazım ya. Yani varsa çalışıyorsa kullan üzülmelik bir durum yok bence. Sadece yanlış fiyatlandırıldığını düşünüyorum ben bu modellerin. Bu fiyatın indirimli değil normal fiyat olması gerektiği kanaatindeyim. 65c6k taş gibi tv hayırlı olsun. Ben dayanamaz çeyizden çıkarır kurardım hanımdan da tokadı yerdim hahalwkfşd
Kcdpgmdpfl hocam valla düğüne az kaldı şimdi ben ps5te onu kullancam diyom yok diyo
Şaka bir yana lansman fiyatı 26kydı sanırım o fiyata almıştım bence o fiyata göre güxel ama bu fiyatları ben de vermezdim şahsen

Geri